Cartier Déclaration Parfum

eau de parfum pentru bărbați 100 ml

2×
Cartier Déclaration Parfum eau de parfum pentru bărbați 100 ml
Cartier Déclaration Parfum eau de parfum pentru bărbați 100 ml
Livrare gratuită
100 ml
257RON

Cod: CAR01649 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 27.06.2019
Ridicare personală
joi 27.06.2019
Cartier Déclaration Parfum
100 ml | 257RON

Descriere parfum Cartier Déclaration Parfum

Cartier Déclaration este un parfum bărbătesc intens și emoțional, care te inspiră să exprimi deschis tot ce este important pentru tine.

  • un parfum oriental lemnos
  • pentru bărbatul modern și sigur pe el
  • potrivit în special pentru seară și la ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Vârful parfumului Déclaration este dominat de esența intensă și răcoritoare a portocalelor amare. Inima picantă ascunde note de cardamon și de chimen, care conferă profunzime întregii compoziții. Finalul aparține îmbătătoarei combinații de balsam tolu, piele, benzoin, cedru și vetiver, cu acorduri ambrate.

Compoziție

Note varf
portocala amara
Note inima
cardamom, chimion, condimente
Note baza
Amberwood, balsam de Tolu, benzoin, cedru, piele, vetiver
Grupe de parfumuri
lemnoase, orientale

Despre brand Cartier

Parfumurile Cartier nu au nevoie de o lungă prezentare. Este vorba de una dintre cele mai faimoase case de bijuterii din toate timpurile. Puţină lume ştie însă că, în afară de coliere de lux, ceasuri, inele etc., brand-ul Cartier comercializează şi cosmetice.
Această firmă franceză, fondată în anul 1847 de Louis-François Cartier, se concentrează pe cei mai pretenţioşi clienţi, care caută produse cu adevărat exclusive şi sunt dispuşi să plătească pentru acestea sume astronomice. Bijuteriile Cartier împodobesc nu doar numeroşi actori sau cântăreţi cu faimă, ci şi membri ai diverselor familii regale. Achiziționarea unui parfum Cartier sigur nu vă va ruina. Ba din contră – preţul acestora este surprinzător de mic.
Nu putem susţine acelaşi lucru şi despre flacoanele Cartier, care au apărut cu câteva zeci de ani înainte de primele două parfumuri (Must de Cartier şi Santos de Cartier). Aceste sticluţe încântătoare erau împodobite cu aur pur şi cu pietre preţioase, pe care și le puteau permite doar personalitățile.
Cartier se poate lăuda cu faptul că este unul dintre puţinii producători de cosmetice care are propriul parfumier – faimoasa Mathilde Laurent. Aceasta caută în mod sistematic ingredientele cele mai rare şi mai preţioase, din care creează adevărate opere de artă, cum sunt, de exemplu, Cartier L’Heure Vertueuse III, Cartier Baiser Volé, Cartier de Lune şi altele. De menţionat că se dedică de asemenea creaţiei de parfumuri personalizate - o activitate extrem de pretenţioasă ca timp şi răbdare.
Unele parfumuri Cartier sunt tari, altele dulci. Fiecare dintre ele este însă plin de pasiune nelimitată. De altfel, numele mai sus menţionatului Baiser Volé se traduce prin „Sărut Furat“. Dacă doriţi să vă accentuaţi farmecul şi senzualitatea, Cartier este fără îndoială alegerea potrivită!
Brand-ul Cartier îi va interesa cu siguranţă pe toţi cei care dau frâu liber emoţiilor, doresc să încerce parfumuri create de geniala Mathilde Laurent şi caută produse cosmetice exclusiviste, dar accesibile ca preţ.

Rating Cartier Déclaration Parfum

Adaugă o nouă recenzie

5.0
2 Evaluare
2
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală