Cartier Déclarationeau de toilette pentru bărbați

20×
Cartier Déclaration eau de toilette pentru bărbați
Cartier Déclaration eau de toilette pentru bărbați
100 ml
239RON

Cod: CAR0003 | În stoc
1
Coletăria
miercuri 01.04.2020

Descriere parfum Cartier Déclaration
Compoziție

Oferiți-vă o atingere de lux. Apa de toaletă Cartier Déclaration este un parfum bărbătesc fresh, care vă pune în valoare eleganța și bunul gust. Exprimă emoții bărbătești, carismă și o pasiune nebănuită. Vă înconjoară cu farmec natural și bună dispoziție, care vă vor însoți întreaga zi.

  • un parfum floral-lemnos
  • pentru un bărbat modern și carismatic
  • potrivit pentru fiecare zi

Compoziția parfumului
Vârful este fresh, cu note de chimen, plus neroli, coriandru, bergamotă, mandarină, pelin, portocală amară și mesteacăn. Inima parfumului este un ansamblu floral-picant, cu scorțișoară, cardamon, piper, iris, iasomie, ienupăr și ghimbir. Finalul lemnos aparține tonurilor calde de ambră, de ceai, de lemn de cedru, de mușchi de stejar și de vetiver.

Povestea parfumului
Parfumul bărbătesc Cartier Déclaration a fost lansat în anul 1998. Casa Cartier este un creator francez de bijuterii și ceasuri de lux, ale cărui parfumuri sunt unice, ca și bijuteriile.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
portocala amara, mesteacan, pelin, extras din portocala amara, bergamota, chimion, coriandru, mandarina
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
piper, radacina de iris, cardamom, iasomie, ghimbir, ienupar, scortisoara
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
piele, cihlimbar, cedru, ceai, mușchi de stejar, vetiver
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Despre brand Cartier

Parfumurile Cartier nu au nevoie de o lungă prezentare. Este vorba de una dintre cele mai faimoase case de bijuterii din toate timpurile. Puţină lume ştie însă că, în afară de coliere de lux, ceasuri, inele etc., brand-ul Cartier comercializează şi cosmetice.
Această firmă franceză, fondată în anul 1847 de Louis-François Cartier, se concentrează pe cei mai pretenţioşi clienţi, care caută produse cu adevărat exclusive şi sunt dispuşi să plătească pentru acestea sume astronomice. Bijuteriile Cartier împodobesc nu doar numeroşi actori sau cântăreţi cu faimă, ci şi membri ai diverselor familii regale. Achiziționarea unui parfum Cartier sigur nu vă va ruina. Ba din contră – preţul acestora este surprinzător de mic.
Nu putem susţine acelaşi lucru şi despre flacoanele Cartier, care au apărut cu câteva zeci de ani înainte de primele două parfumuri (Must de Cartier şi Santos de Cartier). Aceste sticluţe încântătoare erau împodobite cu aur pur şi cu pietre preţioase, pe care și le puteau permite doar personalitățile.
Cartier se poate lăuda cu faptul că este unul dintre puţinii producători de cosmetice care are propriul parfumier – faimoasa Mathilde Laurent. Aceasta caută în mod sistematic ingredientele cele mai rare şi mai preţioase, din care creează adevărate opere de artă, cum sunt, de exemplu, Cartier L’Heure Vertueuse III, Cartier Baiser Volé, Cartier de Lune şi altele. De menţionat că se dedică de asemenea creaţiei de parfumuri personalizate - o activitate extrem de pretenţioasă ca timp şi răbdare.
Unele parfumuri Cartier sunt tari, altele dulci. Fiecare dintre ele este însă plin de pasiune nelimitată. De altfel, numele mai sus menţionatului Baiser Volé se traduce prin „Sărut Furat“. Dacă doriţi să vă accentuaţi farmecul şi senzualitatea, Cartier este fără îndoială alegerea potrivită!
Brand-ul Cartier îi va interesa cu siguranţă pe toţi cei care dau frâu liber emoţiilor, doresc să încerce parfumuri create de geniala Mathilde Laurent şi caută produse cosmetice exclusiviste, dar accesibile ca preţ.

Rating Cartier Déclaration