Carolina Herrera CH Men Privé Eau de Toilette pentru bărbați

20×
Carolina Herrera CH Men Privé Eau de Toilette pentru bărbați
Carolina Herrera CH Men Privé Eau de Toilette pentru bărbați
Livrare gratuită
100 ml
276RON

276,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: CHR0662 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 16.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Carolina Herrera CH Men Privé
Compoziție

O aromă pur masculină, plină de note provocatoare, păstrată într-un flacon luxos, negru-auriu. Aceasta este apa de toaletă pentru bărbați Carolina Herrera CH Men Privé. Transformați-vă într-un seducător irezistibil, cu această combinație rafinată de whisky și piele.

  • un parfum bărbătesc pielos
  • pentru gentlemanii moderni, care-și rafinează stilul 
  • potrivit mai ales pentru seară

Compoziția parfumului
Debutează cu un amestec fresh-aromatic de grepfrut cu lavandă. Apoi trece pe primul plan combinația elegantă de tonuri picante de cardamon, de cimbru și de whisky. Acordurile lemnoase de tonka, de piele și de vetiver încheie perfect această experiență olfactivă sofisticată și captivantă.

Povestea parfumului
Parfumul Carolina Herrera CH Men Privé se distinge nu numai prin aroma senzuală, ci și prin flaconul elegant, negru și auriu, inspirat de designul flaconului plat de buzunar pentru whisky. Iar conținutul este esența seducătorului perfect.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
whisky, pomelo
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
salvie, cardamom, cimbru
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonuri lemnoase, benzoin, piele
Grupe de parfumuri
pieloase

Despre brand Carolina Herrera

„Mă simt responsabilă pentru femeia de astăzi - responsabilă să o fac să se simtă încrezătoare în sine, modernă și, mai ales, frumoasă". Cuvintele designerului de modă venezuelean Carolina Herrera se regăsesc în idealurile brandului pe care ea, în 1980, l-a creat, dându-i numele său.

Influențată de cultura și de moda internațională, Carolina Herrera s-a remarcat de la început printr-un stil personal de excepție. Cu sprijinul Dianei Vreeland, legendar editor de modă al revistei Vogue, colecțiile Carolinei au debutat la Metropolitan Club din New York, în aclamațiile criticilor. Curând, creațiile ei au îmbrăcat personalități ca Jacqueline și Caroline Kennedy, Laura Bush și, ulterior, Michelle Obama.

Brandul a pătruns cu succes în lumea parfumurilor în anul 1988, prin lansarea primului parfum Carolina Herrera. Printre succesele ulterioare se numără colecția Carolina Herrera 212, denumită astfel după îndrăgitul cartier Manhattan și parfumurile pereche Carolina Herrera Good Girl și Bad Boy. Și acestea, la fel ca celelalte parfumuri - și ca întregul brand, de altfel - simbolizează lux, eleganță și tradiție.

Rating Carolina Herrera CH Men Privé20