Calvin Klein CK2eau de toilette roll-on unisex

Calvin Klein CK2 eau de toilette roll-on unisex
Calvin Klein CK2 eau de toilette roll-on unisex
10 ml

Cod: CAK9459 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
La cumpărăturile minime de 200 RON vă puteți alege cadoul preferat în coșul de cumpărături. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere parfum Calvin Klein CK2
Compoziție

Apa de toaletă Calvin Klein CK2 combină perfect două elemente opuse: masculinitate și feminitate, forță și delicatețe, prospețimea energică a fructelor și căldura voluptoasă a lemnului.

  • un parfum unisex proaspăt și lemnos
  • pentru aventurierii urbani moderni
  • potrivit pentru zi, mai ales în lunile mai calde

Compoziția parfumului
Combinația neobișnuită de mandarine, cu pere și violete, de la debut, este condimentată cu un praf de wasabi. Inima ascunde parfumul pavajului după ploaie, cu note de trandafiri și de rădăcină de iris. Este ca și cum ai respira adânc într-o zi caldă de vară. Finalul este intens lemnos, alcătuit din esențe de vetiver, de mosc senzual, de tămâie și de lemn de santal exotic.

Povestea parfumului
Apa de toaletă CK2, lansată în anul 2016, reprezintă generația denumită millenials. Flaconul transparent, a cărui formă amintește de cea a unui bec, a fost conceput intenționat, astfel încât să poată fi văzut la fel din ambele părți - tot aşa precum personalitatea liberă și spontană a tinerilor reunește trăsături masculine și feminine.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
para, frunze de violete, wasabi, mandarina
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
orris rădăcină, hedione, trandafir, bujor, pietricele
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc alb, vetiver, tamaie, lemn de santal
Grupe de parfumuri
aromatice, lemnoase

Despre brand Calvin Klein

Calvin Klein a fondat brandul omonim în 1968, împreună cu partenerul său de afaceri, Barry Schwartz. În anii '80, Calvin Klein a ridicat blugii la rang de accesoriu nelipsit din orice garderobă, brodând numele său pe buzunarele din spate.

Liniile curate și stilul simplu, specifice brandului Calvin Klein, sunt legendare. Același lucru este valabil și pentru parfumurile Calvin Klein, care au devenit emblematice, nu numai pentru compozițiile parfumate absolut unice, ci și datorită designului perfect. Primele parfumuri au apărut la sfârșitul anilor ‘70, rămânând până astăzi o întruchipare a spiritului deceniului în care au fost lansate.

La începutul anilor ‘90 au apărut revoluționarele parfumuri Obsession și Eternity, care au devenit legende, pecetluind astfel poziția brandului Calvin Klein în lumea parfumurilor. Parfumurile Calvin Klein sunt create în cooperare cu parfumierii de top din întreaga lume, sub auspiciile liderului mondial de cosmetice Coty.

Rating Calvin Klein CK2