Burberry Brit for Hereau de parfum pentru femei

34×
Burberry Brit for Her eau de parfum pentru femei
Burberry Brit for Her eau de parfum pentru femei
Economisiți
509RON

Economisiți 69%
100 ml
160RON

Cod: BUR0033 | În stoc

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 07.07.2020
Ridicare personală
marți 07.07.2020

Descriere parfum Burberry Brit for Her
Compoziție

Ce femeie nu-și dorește emblematicul trenci Burberry, cu faimoasa căptușeală în carouri? Apa de parfum Burberry Brit for Her vă oferă experiența eleganței, a stilului și a bunului gust tipic britanice. Flaconul este decorat cu modelul în carouri caracteristic brandului. 

  • un parfum dulce, de flori și fructe
  • pentru o femeie modernă și elegantă
  • potrivit pentru zi, în sezonul rece

Compoziția parfumului
Debutează cu prospețimea limetei, finețea migdalelor și suculența perei glasate. La scurt timp, își fac apariția notele din inimă, cu petale elegante de bujori și dulceața fermecătoare a migdalelor zaharisite și a zahărului. Notele de bază combină acorduri de ambră prețioasă, de lemn cald de mahon, de boabe exotice de tonka și de vanilie îmbietoare.

Povestea parfumului
Apa de parfum Burberry Her a fost lansată în anul 2003. Ca și alte parfumuri ale acestui brand, Brit for Her a fost inspirat de legendarul trenci. Flaconul transparent este decorat cu tradiționalul model Burberry în carouri.

Vă interesează acest parfum? În 2019, Burberry a decis să inoveze designul unora dintre parfumurile sale. Deci, se poate întâmpla ca micile detalii privind sticla sau cutia să difere față de fotografie. Dar fiți sigură că parfumul Burberry își va păstra întotdeauna eleganța britanică atemporală.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
limette, para, migdale
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
zahar, migdale confiate, bujor
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mahon, cihlimbar, tonka, vanilie
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Burberry

Burberry - emblematicul brand britanic este, literalmente, esența stilului țării sale de origine. În lumea parfumurilor, ca și în cea a modei, Burberry întruchipează eleganța atemporală, stilul rafinat și tradițiile engleze.

Brandul Burberry a luat ființă în anul 1856, când tânărul Thomas Burberry a început să lucreze într-un magazin de îmbrăcăminte pentru activități în aer liber. S-a concentrat asupra dezvoltării unor materiale noi și, în 1888, și-a patentat descoperirea: gabardina, material impermeabil, dar care, totuși, respiră.

Practice, piesele Burberry l-au îmbrăcat, de exemplu, pe Roald Amundsen, în călătoria sa la Polul Sud. Ofițerii care au luptat în Primul Război Mondial au purtat jachete care, ulterior, au devenit căutate și de civili. Îndrăgit și de familia regală, casa Burberry a devenit, în anii ’50, furnizor autorizat la Curtea Regală a Marii Britanii.

Emblematicul logo cu cavalerul călare, în armură și motivul în carouri reprezintă, de zeci de ani, garanția calității, la fel ca și cosmeticele și parfumurile Burberry. Fiecare parfum Burberry este fidel acestor tradiții. Încearcă și tu farmecul eleganței britanice, ca o completare a propriului stil.

Rating Burberry Brit for Her