BrushArtFace Sponge set burete pentru machiaj

BrushArt Face Sponge set burete  pentru machiaj
BrushArt Face Sponge set burete  pentru machiaj
4 buc
68RON

17,00RON / 1 buc, incl. TVA
Cod: BRU03912 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 26.07.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 24.07.2021

Descriere BrushArt Face Sponge set

De ce ați avea numai unul? Setul de 4 bureți pentru machiaj BrushArt Face încântă orice iubitoare a machiajului artistic. Patru forme diferite, în patru culori diferite vă oferă și mai multă libertate și creativitate la aplicarea fardurilor.

Depinde doar de dvs. ce rol atribuiți fiecărui burete. Albastrul pentru fond de ten și roșul pentru corector? Sau rozul pentru machiajul de zi și verde pentru cel de seară? Sau cu totul altfel. Puteți fi însă sigură că fiecare dintre aceștia întinde și estompează frumos fardul, fără pete și, mai ales, ușor și rapid.

Caracteristici:

  • set de 4 bureți de machiaj, pentru întinderea perfectă a fondului de ten și a altor produse de beauty
  • formele diverse se adaptează nevoilor dvs. și pliurilor feței
  • sunt moi și plăcuți pe piele, în timpul aplicării
  • încorporează perfect fondul de ten în piele
  • îl aplică rapid, simplu și fără să lase pete
  • previne risipa de produs (după înmuierea prealabilă)
  • setul poate fi oferit și cadou

Mod de utilizare:
Înmuiați buretele înainte de fiecare utilizare și stoarceți excesul de apă. Apoi, întindeți cu el fondul de ten și estompați. Încorporați produsul în piele cu tușe fine sau, dacă este necesar, cu „tapotări”. După fiecare utilizare, spălați buretele cu apă și cu un detergent adecvat și lăsați-l să se usuce.

Despre brand BrushArt

Un brand tânăr, care dictează tendințele în domeniul accesoriilor de machiaj, al îngrijirii părului și al stylingului. Brandul BrushArt oferă perii pentru păr, pensule de machiaj și produse pentru îngrijirea acestora. Găsiți, de asemenea, genți cosmetice cu modele cool și multe alte accesorii. Pe scurt, tot ce-i trebuie unei adevărate IT Girl!

Dintre bestseller-uri fac parte, fără discuție, pieptenii cu păr de mistreț. Luciul pe care îl lasă în păr după periere este cu adevărat unic! Iar bureții de machiaj sunt de neîntrecut la aplicarea fondului de ten. Un finisaj atât de natural nu obțineți cu nimic altceva.

BrushArt va încânta și iubitoarele pensulelor de machiaj. Perii BrushArt sunt superfini și creează un machiaj fără cusur. Împreună cu gentuța cosmetică, pensulele reprezintă cadoul perfect. Toate micile prințese vor adora gențile cosmetice pentru copii, agrafele și elasticele. Disciplinează cu blândețe chiar și cel mai fin păr și, în plus, sunt atât de drăgălașe!

Acesta este BrushArt, accesorii de calitate la prețuri avantajoase, într-un design trendy, cu care rutina dvs. beauty devine mai distractivă.

Rating BrushArt Face Sponge set