BrushArtFace Sponge set burete pentru machiaj

BrushArt Face Sponge set burete  pentru machiaj
BrushArt Face Sponge set burete  pentru machiaj
MINI ME - PINK 2 buc

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: BRU03914
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse BrushArt de peste 65 RON și vă oferim cadou un set de pensule.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Sigur nu aveți nimic mai drăguț în tot arsenalul dvs. cosmetic. Buretele de machiaj BrushArt Face face parte dintr-un set de 2 piese, împreună cu versiunea sa mini. Ambii au grijă să arătați impecabil în fiecare zi. Caracteristicile acestora permit aplicarea întotdeauna perfectă a machiajului dvs.

Partea mai lată este ideală pentru suprafețe mai mari, cum ar fi obrajii, iar cea îngustă, pentru detalii. Pentru o aplicare de înaltă precizie a machiajului, alegeți buretele mini, pe care îl puteți folosi pe zona de sub ochi sau în orice alt loc. Ați pregătit deja toate fardurile? Atunci doar acest set uimitor vă desparte de machiajul perfect.

Caracteristici:

  • set de bureți de machiaj și alte produse de beauty, în mărime standard și mini
  • ideali pentru aplicarea fondului de ten pe suprafețe mari ale feței, dar și la machierea detaliilor
  • machiajul se realizează rapid, iar materialul moale este plăcut pe piele
  • nu creează pete și încorporează bine machiajul în piele
  • după înmuierea prealabilă, consumă doar cantitatea de produs strict necesară
  • într-un design trendy, de culoare roz, poate fi un cadou apreciat

Mod de utilizare:
Ambii bureți se înmoaie și se storc înainte de fiecare utilizare. Aplicați fondul de ten, din centru spre marginile feței și estompați. Pentru o încorporare cu adevărat minuțioasă, presați cu blândețe produsul în piele, cu ajutorul buretelui.

Caracteristici

Tipuri de seturi
ambalaj economic

Un brand tânăr, care dictează tendințele în domeniul accesoriilor de machiaj, al îngrijirii părului și al stylingului. Brandul BrushArt oferă perii pentru păr, pensule de machiaj și produse pentru îngrijirea acestora. Găsiți, de asemenea, genți cosmetice cu modele cool și multe alte accesorii. Pe scurt, tot ce-i trebuie unei adevărate IT Girl!

Dintre bestseller-uri fac parte, fără discuție, pieptenii cu păr de mistreț. Luciul pe care îl lasă în păr după periere este cu adevărat unic! Iar bureții de machiaj sunt de neîntrecut la aplicarea fondului de ten. Un finisaj atât de natural nu obțineți cu nimic altceva.

BrushArt va încânta și iubitoarele pensulelor de machiaj. Perii BrushArt sunt superfini și creează un machiaj fără cusur. Împreună cu gentuța cosmetică, pensulele reprezintă cadoul perfect. Toate micile prințese vor adora gențile cosmetice pentru copii, agrafele și elasticele. Disciplinează cu blândețe chiar și cel mai fin păr și, în plus, sunt atât de drăgălașe!

Acesta este BrushArt, accesorii de calitate la prețuri avantajoase, într-un design trendy, cu care rutina dvs. beauty devine mai distractivă.