BrushArt Face Sponge set buretepentru machiaj 3 pc

1×
BrushArt Face Sponge set burete pentru machiaj 3 pc
BrushArt Face Sponge set burete pentru machiaj 3 pc
AQUAMARINE GREEN
55RON

55,00RON / 1 buc., incl. TVA
 • BrushArt Face Sponge set burete pentru machiaj 3 pc
 • BrushArt Face Sponge set burete pentru machiaj 3 pc
Cod: BRU03911 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 26.07.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 24.07.2021

Descriere BrushArt Face Sponge set

Cu acest trio veți avea un ten impecabil, atât în persoană, cât și în fotografii, fără niciun fel de filtru. Acest set superb conține bureți de machiaj BrushArt Face în 3 variante, toate gata să creeze un machiaj profesional. Fiecare este potrivit pentru a aplica un fond de ten sau alt produs de înfrumusețare, în funcție de imaginația dvs.

Nu există niciun pericol de pete sau de estompare îndelungată. Acești bureți depun doar cantitatea de fond de ten necesară, fără absorbție excesivă și, în plus, sunt moi, pentru o aplicare foarte plăcută. Îi veți păstra pe toți sau îi veți împărți cu o prietenă? Depinde doar de dvs.

Caracteristici:

 • set de 3 bureți moi, pentru întinderea fondului de ten și a altor produse de beauty
 • forma de picătură permite atât întinderea pe suprafața obrajilor, cât și aplicarea detaliată
 • nu lasă pete pe față și încorporează bine fondul de ten
 • cu aceștia, aplicarea este ușoară și rapidă
 • sunt ideal de moi, iar utilizarea lor pe față este foarte plăcută
 • dacă sunt înmuiați în prealabil, nu absorb produs în exces
 • într-un ambalaj frumos, care poate fi oferit și cadou

Mod de utilizare:
Înmuiați mai întâi buretele și stoarceți surplusul de apă. Întindeți fondul de ten spre marginile feței și estompați. Puteți încorpora fondul de ten sau alt produs asemănător în piele, pe anumite porțiuni, printr-o apăsare ușoară. După fiecare utilizare, spălați buretele cu apă și cu un produs de curățare adecvat și lăsați-l să se usuce.

Despre brand BrushArt

Un brand tânăr, care dictează tendințele în domeniul accesoriilor de machiaj, al îngrijirii părului și al stylingului. Brandul BrushArt oferă perii pentru păr, pensule de machiaj și produse pentru îngrijirea acestora. Găsiți, de asemenea, genți cosmetice cu modele cool și multe alte accesorii. Pe scurt, tot ce-i trebuie unei adevărate IT Girl!

Dintre bestseller-uri fac parte, fără discuție, pieptenii cu păr de mistreț. Luciul pe care îl lasă în păr după periere este cu adevărat unic! Iar bureții de machiaj sunt de neîntrecut la aplicarea fondului de ten. Un finisaj atât de natural nu obțineți cu nimic altceva.

BrushArt va încânta și iubitoarele pensulelor de machiaj. Perii BrushArt sunt superfini și creează un machiaj fără cusur. Împreună cu gentuța cosmetică, pensulele reprezintă cadoul perfect. Toate micile prințese vor adora gențile cosmetice pentru copii, agrafele și elasticele. Disciplinează cu blândețe chiar și cel mai fin păr și, în plus, sunt atât de drăgălașe!

Acesta este BrushArt, accesorii de calitate la prețuri avantajoase, într-un design trendy, cu care rutina dvs. beauty devine mai distractivă.

Rating BrushArt Face Sponge set1