BourjoisLiner Feutre fixare de lunga durata pentru ochi 24 de ore

4×
Bourjois Liner Feutre fixare de lunga durata pentru ochi 24 de ore
Bourjois Liner Feutre fixare de lunga durata pentru ochi 24 de ore
Economisiți
56RON

Economisiți 12%
culoare Ultra Black 0.8 ml
49RON

În stoc | 6.125,00RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: BOU1092
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Bourjois Paris de peste 55 RON și vă oferim cadou o geantă pentru cosmetice.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 27.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine joi 27.01.2022

Vrei o privire de pisică? Tușurile de ochi carioca Bourjois Liner Feutre au o culoare neagră intensă și o textură care asigură un machiaj fără cusur, timp de 24 de ore.

Caracteristici:

  • ideal pentru trasarea rapidă a unui contur negru intens
  • evidențiază forma ochilor și creează un look dramatic
  • aplicatorul moale și subțire permite trasarea unor linii foarte precise
  • vârful de pâslă alunecă lin pe pleoape
  • are o persistență de lungă durată

Mod de aplicare:
Mai întâi se schițează linia de pe pleoapa superioară, după care se trasează conturul, cu tușe scurte.

Caracteristici

Culoare
negru
Consistență
tuș de tip cariocă
Efect
rezistent

Brand-ul francez Bourjois, fondat în anul 1863 de către vizionarul Joseph-Albert Ponsine, este specializat mai ales în cosmetica decorativă. Primele sale produse au fost bastonașele de machiaj pe bază de ceară, destinate cu precădere actorilor de teatru și purtând nume comice ca „Jealous“ („gelos“) sau „Lovesick“ („bolnav de Dragoste”).
La momentul actual, Bourjois oferă o gamă variată de produse – rimel, dermatografe, rujuri, demachiante, deodorante, geluri de duş, parfumuri și altele – destinate mai ales femeilor. Se străduieşte însă să-şi urmeze filozofia originală și să ofere clienților calitate de vârf la preţuri rezonabile. Fardurile Bourjois sunt îndrăznețe, elegante și de bun gust, potrivite oricărei ocazii și dispoziții. Parfumurile vă surprind prin senzualitate și intensitate.
De menționat că „sora mai tânără a lui Chanel“ (cum se prezintă însăși marca Bourjois) este literalmente obsedată de culori. În catalogul său găsiți 400 de nuanțe, dintre care un sfert se schimbă în fiecare an, în funcție de trendurile actuale. Un mare accent se pune pe designul ambalajului – Bourjois chiar lansează cu regularitate ediții de colecție limitate, în stil vintage.
Bourjois se mândrește cu străduința sa neîncetată de a dezvolta produse noi. A inventat, printre altele, rimelul cu două capete (Coup de Théâtre) sau fardurile de pleoape pudră în cutiuțe, cu pensula inclusă (Suivez Mon Regard). Cosmetica Bourjois este îndrăgită nu doar de stiliștii profesionişti, ci și de o serie de celebrități ca, de exemplu, Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton sau membrii faimosului grup One Direction.
Marca Bourjois îi va încânta cu siguranță pe toți cei care doresc să arate bine şi să-și creeze propria imagine personalizată, sunt creativi.