BourjoisHealthy Mix crema BB

19×
Bourjois Healthy Mix crema BB
Bourjois Healthy Mix crema BB
Promoție
Economisiți
44RON

Economisiți 27%
culoare 01 Light 30 ml
32RON

În stoc | 106,67RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: BOU01624
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Bourjois Paris de peste 55 RON și vă oferim cadou o geantă pentru cosmetice.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 27.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine joi 27.01.2022

Crema BB Bourjois Healthy Mix luminează instantaneu un ten tern și gri și-i oferă o hidratare intensă, timp de 24 de ore.

Caracteristici:

  • uniformizează nuanța tenului și-i redă aspectul radiant
  • elimină semnele de oboseală ale tenului și-l reîmprospătează imediat
  • are o textură lejeră și se contopește perfect cu pielea
  • are aceeași acoperire ca un fond de ten și netezește imperfecțiunile
  • previne astuparea porilor și are o aromă plăcută, de fructe

Mod de aplicare:
Crema BB se aplică pe fața curată și se întinde bine, dinspre centrul feței spre margini.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
Hidratare, iluminare, revitalizare
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Tipul de cremă tonifiantă
crema BB

Brand-ul francez Bourjois, fondat în anul 1863 de către vizionarul Joseph-Albert Ponsine, este specializat mai ales în cosmetica decorativă. Primele sale produse au fost bastonașele de machiaj pe bază de ceară, destinate cu precădere actorilor de teatru și purtând nume comice ca „Jealous“ („gelos“) sau „Lovesick“ („bolnav de Dragoste”).
La momentul actual, Bourjois oferă o gamă variată de produse – rimel, dermatografe, rujuri, demachiante, deodorante, geluri de duş, parfumuri și altele – destinate mai ales femeilor. Se străduieşte însă să-şi urmeze filozofia originală și să ofere clienților calitate de vârf la preţuri rezonabile. Fardurile Bourjois sunt îndrăznețe, elegante și de bun gust, potrivite oricărei ocazii și dispoziții. Parfumurile vă surprind prin senzualitate și intensitate.
De menționat că „sora mai tânără a lui Chanel“ (cum se prezintă însăși marca Bourjois) este literalmente obsedată de culori. În catalogul său găsiți 400 de nuanțe, dintre care un sfert se schimbă în fiecare an, în funcție de trendurile actuale. Un mare accent se pune pe designul ambalajului – Bourjois chiar lansează cu regularitate ediții de colecție limitate, în stil vintage.
Bourjois se mândrește cu străduința sa neîncetată de a dezvolta produse noi. A inventat, printre altele, rimelul cu două capete (Coup de Théâtre) sau fardurile de pleoape pudră în cutiuțe, cu pensula inclusă (Suivez Mon Regard). Cosmetica Bourjois este îndrăgită nu doar de stiliștii profesionişti, ci și de o serie de celebrități ca, de exemplu, Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton sau membrii faimosului grup One Direction.
Marca Bourjois îi va încânta cu siguranță pe toți cei care doresc să arate bine şi să-și creeze propria imagine personalizată, sunt creativi.