Treci la conținutul principal

Bondi Sands

Despre brandul Bondi Sands

Soare, nisip și mare – trei cuvinte care surprind perfect esența stilului de viață australian. Brandul Bondi Sands surprinde acest stil de viață și vi-l aduce sub formă de produse autobronzante și de îngrijire solară și corporală. Misiunea Bondi Sands este de a face ca bronzul perfect să fie accesibil tuturor – astfel încât să vă puteți simți ca și cum tocmai v-ați fi întors de pe emblematica plajă Bondi din Australia, principala sursă de inspirație a acestui brand de frumusețe.

 

Crearea brandului Bondi Sands a fost rezultatul unei serii de evenimente bine sincronizate, în special întâlnirea a doi australieni, Shawn Wilson și Blair James, în studioul solar al lui Blair. Amândoi au fost dornici să umple un gol pe piață, care, la acea vreme, nu avea decât autobronzante de calitate inferioară, care ofereau bronzuri nenaturale. Astfel, au pornit într-o călătorie de explorare și descoperire iar, în cele din urmă, în 2012, au obținut rezultatul dorit și au început să vândă produsele cosmetice Bondi Sands, mai întâi în Australia și, după ce au câștigat rapid popularitate, în Noua Zeelandă, Europa și America.

Oferiți pielii dvs. adevăratul „bronz Bondi Sands” – un bronz cu aspect natural, de care niciun australian, care își petrece zilele de vară pe emblematica plajă Bondi, nu s-ar rușina. Uleiul autobronzant sau spuma autobronzantă cu uscare rapidă Bondi Sands Liquid Gold vă vor ajuta să obțineți o piele aurie. Pentru un bronz foarte închis, vă puteți baza pe produsele Bondi Sands Ultra Dark. Și spumele Bondi Sands Aero oferă o intensitate ridicată, dar necesită o perioadă de aplicare mai lungă, de cel puțin 6 ore. De asemenea, merită menționate și produsele cosmetice de protecție cu SPF – loțiuni sau spray-uri de protecție solară Bondi Sands Sunscreen.

întregul text ascundeți textul