Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless FoundationBobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation
Bobbi Brown crushed gloss BPBobbi Brown crushed gloss BP
Bobbi Brown Minis BPBobbi Brown Minis BP

bobbi-brown

Secretul frumuseții e simplu: fii tu însăți. Acestea sunt cuvintele lui Bobbi Brown, fondatoarea brandului american omonim, renumit pentru cosmeticele decorative de calitate, în nuanțe naturale.  

Cosmeticele Bobbi Brown au apărut în anii 90. În acea vreme, farmaciile și saloanele de frumusețe erau pline de produse colorate, țipătoare și intense. Bobbi Brown, renumit make-up artist profesionist, nu găsea farduri în culori naturale, care să sublinieze frumusețea femeii, fără a o eclipsa. De aceea, a fost doar o chestiune de timp până când Bobbi și-a creat propriul său brand. În anul 1991 a văzut lumina zilei prima colecție de 10 rujuri pe bază de pigmenți bej.  

Încercați fondul de ten Bobbi Brown, în nuanțe naturale, corectorul-iluminator Bobbi Brown, pudra compactă Bobbi Brown sau crema BB lejeră Bobbi Brown. Foarte populare sunt și crema de ochi anticearcăn și antiedeme Bobbi Brown Extra Eye Repair Cream, rimelul pentru extra volum Bobbi Brown Eye Opening Mascara sau baza de machiaj vitaminizată Bobbi Brown Face Care. Merită menționate și bronzerul Bobbi Brown sau rujul Bobbi Brown Luxe Lip Color, într-o paletă largă de nuanțe.

întregul text ascundeți textul

Filtru

Interval de prețuri

la

Cadouri și oferte speciale

Categorie

Colecție

Vezi mai multe

Ratingul

  •   3
Cele mai vândute