Biotherm Homme 72h Day Control antiperspirant

4×
Biotherm Homme 72h Day Control antiperspirant
Biotherm Homme 72h Day Control antiperspirant
75 ml
97RON

129,33RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: BIO0674 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 21.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 20.04.2021

Descriere Biotherm Homme 72h Day Control
Caracteristici

Stresul zilnic și un stil de viață agitat necesită un scut de protecție adecvat împotriva transpirației. Antiperspirantul Biotherm Homme Day Control Déodorant Anti-Perspirant Roll-On dispune de o tehnologie inteligentă, care vă protejează împotriva transpirației și a mirosului, astfel încât să vă puteți concentra intens doar asupra performanțelor dvs.

Caracteristici:

  • protejează împotriva transpirației până la 72 de ore
  • previne apariția mirosurilor neplăcute
  • menține axilele uscate
  • potrivit pentru pielea iritată și sensibilă

Ingrediente:

  • săruri de aluminiu - combat formarea transpirației
  • perlit - acționează ca un burete, care absoarbe umezeala
  • alantoină - protejează și îngrijește pielea sensibilă și iritată

Aplicare:
Aplicați pe pielea axilei, după cum este necesar.

Caracteristici

Tipul ambalajului
roll-on
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Biotherm

Biotherm simbolizează interacțiunea armonioasă dintre om și natură. Pătrunde și tu în lumea acvatică a acestui brand de cosmetice unic.

Brandul Biotherm este inspirat de forța izvoarelor termale, a mineralelor și a altor substanțe bioactive. Compoziția unică a produselor absoarbe energia din apă, ca element natural de la care a început viața pe Terra.

Efectele izvoarelor naturale din Pirinei sunt cunoscute de secole. Unii au crezut chiar că acestea ar fi izvoarele veșnicei tinereți. În anii '50 ai secolului trecut, pe suprafața acestor izvoare a fost descoperită o substanță specială, ale cărei proprietăți extraordinare au fost demonstrate de cercetările ulterioare efectuate de Dr. Jose Jullien. Acesta a combinat cunoștințele sale cu experiența cosmeticienei Janine Marissal și, împreună, au pus bazele brandului Biotherm.

Datorită caracteristicilor sale biologice unice, această apă creează o interacțiune optimă cu pielea umană, având capacitatea de a regenera și de a proteja în mod unic pielea. Biotherm oferă astăzi unul dintre cele mai bune tratamente pentru ten și corp, precum și parfumuri fresh fermecătoare, cu accente naturale. Testează și tu magia acestei ape vii.

Rating Biotherm Homme 72h Day Control4