Bioderma Photoderm Mist spray pentru plajă SPF 30

Bioderma Photoderm Mist spray pentru plajă SPF 30
Bioderma Photoderm Mist spray pentru plajă SPF 30
Economisiți
95RON

Economisiți 12%
150 ml
84RON

56RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: BIR2331 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 05.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 04.03.2021

Descrierea produsului Bioderma Photoderm Mist
Caracteristici

Aplicarea produsului de protecție solară este rapidă și comodă. Ceața de protecție solară cu SPF 30 Bioderma Photoderm Max, sub formă de spray, asigură o aplicare uniformă pe tot corpul. Deoarece întinderea produsului nu este necesară, produsul este popular pentru întreaga familie, inclusiv bărbații.

Compusul unic brevetat, de bio-protecție celulară™, în combinație cu filtrele solare, protejează pielea și activează mecanismele naturale de regenerare.

Caracteristici:

  • asigură o protecție solară maximă
  • nu lasă o senzație de gras și nu lipește
  • sprayul poate pulveriza și cu susul în jos
  • poate fi aplicat și pe pielea udă
  • este potrivit pentru întreaga familie

Ingrediente principale:

  • SPF 30+ protejează față de radiațiile UVB/UVA
  • bio-protecție celulară™ - stimulează capacitatea de autoapărare a pielii, în timpul expunerii la soare
  • îmbogățit cu un parfum plăcut  

Mod de aplicare:
Aplicați de la o distanță de aproximativ 20 cm, pentru o dispersare optimă a produsului. Nu este nevoie să agitați flaconul și să întindeți produsul. Repetați la fiecare 2 ore sau după fiecare îmbăiere.

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Tipul de ten
ten sensibil
Factor de protecție
protecție ridicată (SPF 30 – SPF 50)

Despre brand Bioderma

Dermato-cosmeticele Bioderma sunt bazate pe cunoașterea pielii și a mecanismelor sale biologice. Această abordare științifică garantează obținerea unor produse a căror compoziție țintește precis diverse tipuri de piele sau problemele specifice acestora. Cosmeticele Bioderma nu conțin ingrediente dermatologice nocive, precum parabeni, ftalați sau formaldehide. Toate produsele conțin numai ingrediente active pure, care se găsesc normal în piele și, de aceea, Bioderma garantează o toleranță perfectă a preparatelor sale. Toate produsele de îngrijire a tenului și a pielii au fost testate clinic și au apărut sub supravegherea experților în dermatologie, alergologie și toxicologie.

De la debutul său în anul 1970, brandul deține numeroase brevete. De exemplu, apa micelară Bioderma Sensibio este prima apă de curățare din istorie, menținându-se și astăzi printre cele mai populare. La rândul său, gama Bioderma Sébium conține complexul brevetat Fluidactiv, care luptă eficient împotriva simptomelor tenului gras și problematic.

Portofoliul brandului cuprinde și tratamente sofisticate pentru corp. Dar, mai ales, Bioderma nu oferă doar un ajutor temporar, ci rezolvă întotdeauna direct cauza reală a problemei. Și tu poți oferi tenului și pielii tale îngrijirea ideală!

Rating Bioderma Photoderm Mist