Bioderma Photoderm LEBspray de bronzat pentru piele alergica la soare SPF 30

Bioderma Photoderm LEB spray de bronzat pentru piele alergica la soare SPF 30
Bioderma Photoderm LEB spray de bronzat pentru piele alergica la soare SPF 30
Economisiți
99RON

Economisiți 10%
125 ml
89RON

Cod: BIR0896 | În stoc
1
Coletăria
vineri 10.04.2020

Descrierea produsului Bioderma Photoderm LEB
Caracteristici

Suferiți în fiecare an de alergii solare, sub forma unor erupții cutanate neplăcute? Sprayul de protecție solară pentru piele alergică Bioderma Photoderm LEB, cu SPF 30, oferă pielii posibilitatea expunerii la soare, în deplină siguranță.

Compusul unic brevetat, de bio-protecție celulară™, în combinație cu filtrele solare, protejează pielea și activează mecanismele naturale de regenerare.

Caracteristici:

  • protejează pielea față de acțiunea razelor solare
  • potrivit în special pentru pielea alergică la soare
  • ambalaj practic, cu pulverizator

Ingrediente principale:

  • SPF 30+ protejează față de radiațiile UVB/UVA
  • bio-protecție celulară™ - stimulează capacitatea de autoapărare a pielii, în timpul expunerii la soare

Mod de aplicare:
Se aplică pe piele și se întinde uniform. Se repetă aplicarea regulat în timpul zilei. Aplicați suplimentar după fiecare baie, după ștergerea cu prosopul și după activități sportive.

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Consistență
spray
Tipul de piele
ten sensibilă
Factor de protecție
protecție ridicată (SPF 30 – SPF 50)

Despre brand Bioderma

Dermato-cosmeticele Bioderma sunt bazate pe cunoașterea pielii și a mecanismelor sale biologice. Această abordare științifică garantează obținerea unor produse a căror compoziție țintește precis diverse tipuri de piele sau problemele specifice acestora. Cosmeticele Bioderma nu conțin ingrediente dermatologice nocive, precum parabeni, ftalați sau formaldehide. Toate produsele conțin numai ingrediente active pure, care se găsesc normal în piele și, de aceea, Bioderma garantează o toleranță perfectă a preparatelor sale. Toate produsele de îngrijire a tenului și a pielii au fost testate clinic și au apărut sub supravegherea experților în dermatologie, alergologie și toxicologie.

De la debutul său în anul 1970, brandul deține numeroase brevete. De exemplu, apa micelară Bioderma Sensibio este prima apă de curățare din istorie, menținându-se și astăzi printre cele mai populare. La rândul său, gama Bioderma Sébium conține complexul brevetat Fluidactiv, care luptă eficient împotriva simptomelor tenului gras și problematic.

Portofoliul brandului cuprinde și tratamente sofisticate pentru corp. Dar, mai ales, Bioderma nu oferă doar un ajutor temporar, ci rezolvă întotdeauna direct cauza reală a problemei. Și tu poți oferi tenului și pielii tale îngrijirea ideală!

Rating Bioderma Photoderm LEB