BiodermaPhotoderm Max crema de protectie solara nuantatoare SPF 50+

Bioderma Photoderm Max crema de protectie solara nuantatoare SPF 50+
Bioderma Photoderm Max crema de protectie solara nuantatoare SPF 50+
culoare Light Colour 40 ml

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: BIR0799
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Bioderma de peste 100 RON și vă oferim livrare gratuită.
Consistență
crema
Tipul de ten
ten sensibil
Factor de protecție
protecție ridicată (SPF 30 – SPF 50)
Efect
calmare

Dermato-cosmeticele Bioderma sunt bazate pe cunoașterea pielii și a mecanismelor sale biologice. Această abordare științifică garantează obținerea unor produse a căror compoziție țintește precis diverse tipuri de piele sau problemele specifice acestora. Cosmeticele Bioderma nu conțin ingrediente dermatologice nocive, precum parabeni, ftalați sau formaldehide. Toate produsele conțin numai ingrediente active pure, care se găsesc normal în piele și, de aceea, Bioderma garantează o toleranță perfectă a preparatelor sale. Toate produsele de îngrijire a tenului și a pielii au fost testate clinic și au apărut sub supravegherea experților în dermatologie, alergologie și toxicologie.

De la debutul său în anul 1970, brandul deține numeroase brevete. De exemplu, apa micelară Bioderma Sensibio este prima apă de curățare din istorie, menținându-se și astăzi printre cele mai populare. La rândul său, gama Bioderma Sébium conține complexul brevetat Fluidactiv, care luptă eficient împotriva simptomelor tenului gras și problematic.

Portofoliul brandului cuprinde și tratamente sofisticate pentru corp. Dar, mai ales, Bioderma nu oferă doar un ajutor temporar, ci rezolvă întotdeauna direct cauza reală a problemei. Și tu poți oferi tenului și pielii tale îngrijirea ideală!