Bioderma Hydrabio Eau de Soin Spray protector SPF 30

Bioderma Hydrabio Eau de Soin Spray protector SPF 30
Bioderma Hydrabio Eau de Soin Spray protector SPF 30
50 ml

Cod: BIR1930 | Acest produs este momentan indisponibil

Descrierea produsului Bioderma Hydrabio Eau de Soin
Caracteristici

Sprayul revigorant pentru ten Bioderma Hydrabio Eau de Soin înviorează fața oricând în timpul zilei, oferindu-i o senzație de confort.

Caracteristici:

  • ajută la prevenirea deshidratării pielii
  • împrospătează și iluminează
  • protejează împotriva radiațiilor UV
  • corectează luciul tenului și porțiunile deshidratate
  • prelungește persistența fondului de ten

Cum se utilizează:
Se pulverizează pe față o cantitate potrivită de produs. Potrivit și la aplicarea fondului de ten.

Caracteristici

Tipul de ten
ten sensibil, ten uscat
Factor de protecție
protecție ridicată (SPF 30 – SPF 50)
Efect
Hidratare, calmare, nutriție

Despre brand Bioderma

Dermato-cosmeticele Bioderma sunt bazate pe cunoașterea pielii și a mecanismelor sale biologice. Această abordare științifică garantează obținerea unor produse a căror compoziție țintește precis diverse tipuri de piele sau problemele specifice acestora. Cosmeticele Bioderma nu conțin ingrediente dermatologice nocive, precum parabeni, ftalați sau formaldehide. Toate produsele conțin numai ingrediente active pure, care se găsesc normal în piele și, de aceea, Bioderma garantează o toleranță perfectă a preparatelor sale. Toate produsele de îngrijire a tenului și a pielii au fost testate clinic și au apărut sub supravegherea experților în dermatologie, alergologie și toxicologie.

De la debutul său în anul 1970, brandul deține numeroase brevete. De exemplu, apa micelară Bioderma Sensibio este prima apă de curățare din istorie, menținându-se și astăzi printre cele mai populare. La rândul său, gama Bioderma Sébium conține complexul brevetat Fluidactiv, care luptă eficient împotriva simptomelor tenului gras și problematic.

Portofoliul brandului cuprinde și tratamente sofisticate pentru corp. Dar, mai ales, Bioderma nu oferă doar un ajutor temporar, ci rezolvă întotdeauna direct cauza reală a problemei. Și tu poți oferi tenului și pielii tale îngrijirea ideală!

Rating Bioderma Hydrabio Eau de Soin