Bioderma ABC Derm Change Intensifcremă de protecție împotriva petelor inflamate

Bioderma ABC Derm Change Intensif cremă de protecție împotriva petelor inflamate
Bioderma ABC Derm Change Intensif cremă de protecție împotriva petelor inflamate
Livrare gratuită
Nou
75 g
55RON

Cod: BIR03531 | În stoc
1
Coletăria
miercuri 08.04.2020

Descrierea produsului Bioderma ABC Derm Change Intensif
Caracteristici

Produsul Bioderma ABC Derm Change Intensif este ajutorul ideal împotriva eritemului de scutec. Previne formarea eritemului și formează un strat protector pe pielea copilului.

Caracteristici:

  • previne formarea eritemelor
  • creează pe piele o peliculă protectoare delicată și neiritantă
  • hidratează și catifelează epiderma
  • calmează pielea iritată
  • fortifică procesele naturale ale pielii

Ingrediente:

  • produsul este hipoalergenic

Cum se utilizează:
Se aplică după cum este necesar, într-un strat subțire, pe pielea curată.

Caracteristici

Consistență
crema
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Bioderma

Dermato-cosmeticele Bioderma sunt bazate pe cunoașterea pielii și a mecanismelor sale biologice. Această abordare științifică garantează obținerea unor produse a căror compoziție țintește precis diverse tipuri de piele sau problemele specifice acestora. Cosmeticele Bioderma nu conțin ingrediente dermatologice nocive, precum parabeni, ftalați sau formaldehide. Toate produsele conțin numai ingrediente active pure, care se găsesc normal în piele și, de aceea, Bioderma garantează o toleranță perfectă a preparatelor sale. Toate produsele de îngrijire a tenului și a pielii au fost testate clinic și au apărut sub supravegherea experților în dermatologie, alergologie și toxicologie.

De la debutul său în anul 1970, brandul deține numeroase brevete. De exemplu, apa micelară Bioderma Sensibio este prima apă de curățare din istorie, menținându-se și astăzi printre cele mai populare. La rândul său, gama Bioderma Sébium conține complexul brevetat Fluidactiv, care luptă eficient împotriva simptomelor tenului gras și problematic.

Portofoliul brandului cuprinde și tratamente sofisticate pentru corp. Dar, mai ales, Bioderma nu oferă doar un ajutor temporar, ci rezolvă întotdeauna direct cauza reală a problemei. Și tu poți oferi tenului și pielii tale îngrijirea ideală!

Rating Bioderma ABC Derm Change Intensif

tracking pixel