Ingrijire corp Bioderma

Ai ales
Filtru
Interval de prețuri

la

Colecție
Pentru cine?
Cadouri și oferte speciale
Ratingul
 •   24
 •   4
 •   1
Cele mai vândute

Bioderma

Compania Bioderma, pionier în industria dermato-cosmeticelor, este fondată în 1977, de cercetătorul și inovatorul Jean-Noël Thorel, primul care a pus biologia în slujba dermatologiei. Produsele Bioderma sunt rezultatele unor procese de cercetare științifică riguroasă în laboratoarele proprii. Principiul de baza al companiei este mimetismul biologic. Cercetarea din laboratoarele Bioderma se concentrează pe înțelegerea mecanismele normale de funcționare ale pielii sănătoase. De ce este important acest lucru? Pentru că atunci când  este afectată de factori de mediu, tratamente medicale prelungite, sau produse cosmetice nepotrivite, pielea suferă un proces de deteriorare. Pentru a restabili o stare de echilibru, Bioderma utilizează molecule cu structuri chimice identice cu cele din pielea sănătoasă. Aceste molecule sunt factorii regeneranți din produsele Bioderma.

Etosul companiei e simplu: un număr limitat de ingrediente active, în cantități optime. Produsele includ exclusiv  ingrediente recunoscute pentru eficacitate și siguranță. În acest scop, compania supune produsele unor studii clinice riguroase, implicând expertiză dermatologilor, toxicologilor și alergologilor. Prin evoluția cunoștințelor în biologia pielii, Bioderma a lansat o serie de produse inovatoare care au revoluționat industria cosmetică. Puțini știu că Bioderma este compania care, în 1991, a inventat apa micelară, un produs care a devenit un produs emblematic în oferta marilor producători de cosmetice. Alte inovații includ NODe, primul șampon care protejează foliculul firului de păr dar și pielea scalpului. Și lista nu se oprește aici. Bioderma continuă să inoveze și să creeze produse care anticipează nevoilor consumatorului in fiecare zi.

Gamele BIODERMA

Bioderma Sensibio pentru Piele Sensibilă și Reactivă

Produsele din gama Sensibio sunt recomandate pentru pielea sensibilă cu tendințe de înroșire și care se deshidratează ușor. Pielea sensibilă este vulnerabilă la factorii iritanți iar pentru a o menține într-o starea de echilibru,  produsele din gama Sensibio protejează, fortifiază și ridică gradul de imunitate al pielii. Gama Sensibio include Toleridine™ și Rosactiv™, doi compuși biologi patentați care protejează și ridică gradul de imunitate al pielii. În urmă folosirii produselor care au la baza acești compuși biologici, pielea este calmată și protejată împotriva factorilor iritanți.

Bioderma Hydrabio pentru piele deshidratată și sensibilă  

Gama Bioderma Hydrabio este concepută pentru pielea sensibilă și deshidratată. Pentru a-și redobândi vitalitatea, pielea trebuie să-și mențină nivelul optim de hidratare.

Produsele din această gama, Bioderma Hydrabio ser, Bioderma Hydrabio crema, Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF 30 și Bioderma Hydrabio gel crema conțin complexul biologic Aquagenium™, care stimulează procesul natural de hidratare al pielii. Extractul de semințe de măr stimulează aquaporinele, canalele naturale ale pielii prin care circulă apă, și vitamina PP întărește rezistența și impermeabilitatea acesteia. Efectul este imediat și de durată. Când pielea este rehidratată, devine catifelată și are o strălucire sănătoasă. În plus, este mai rezistentă la factorii poluanți.

Bioderma Atoderm pentru Piele Uscată

Gama Atoderm este concepută pentru pielea sensibilă, uscată, foarte uscată și iritată. În cele mai multe cazuri, Bioderma Atoderm este recomandarea medicilor dermatologi dacă suferi de dermatita atopicăPielea atopică are o  predispoziție genetică spre a manifesta hipersensibilitate alergică. Pentru că barieră naturală de protecție a pielii este slăbită, factorii alergeni penetrează straturile inferioare ale epidermei, care determină un răspuns reactiv al sistemul imunitar. Această reacție se manifestă prin piele uscată, alergică, inflamată. Dermatita atopică poate să se manifeste de la vârsta de 3 luni dar în multe cazuri și mai devreme. Dermatita atopică la bebeluși apare în special pe față și pe bărbie. O dată cu creșterea în vârstă, dermatita atopică la copii se manifestă prin zone de pielea uscată pe gât, în jurul coatelor și în spatele genunchilor. Dermatita atopică la adulți se manifestă ca la celelalte categorii de vârstă.

Soluția este ca filmul hidrolipidic, stratul superior al pielii, să fie reconstruit biologic pentru a-și recâștiga puterea naturală de apărare împotriva factorilor externi. Sistemul patentat Skin Barrier Therapy™ din produsele Atoderm reduce penetrarea alergenilor, precum și aderența și răspândirea Staphylococcus Aureas (bacterii), ambele fiind factori care agravează uscarea pielii.  

Dermatita atopică se tratează eficient cu Atoderm cremă care oprește imediat senzația de mâncărime și disconfort cauzată de inflamație.  Această crema pentru dermatită atopică și nu numai menține pielea hidratată timp de 24 de ore, garantează o toleranță excelentă, iar textura extrem de fină lasă pielea suplă și catifelată de la prima aplicare.

Bioderma Sébium pentru Ten Mixt sau Gras

Produsele din gama Sébium sunt dezvoltate pentru tenul mixt sau gras. Acest tip de ten produce o cantitate mai mare de sebum, de calitate inferioară. Porii sunt încărcați ceea ce stimulează apariția punctelor negre și conduce la apariția acneei.    Sébium Global este primul tratament dermatologic care folosește Bakuchiol, alternativa modernă la Retinol, pentru a recrea biologic sebumul natural al pielii. Acest proces reînvăță pielea să-și regleze calitatea acizilor grași și să creeze sebum cu aceeași structura ca cel natural pentru a restabili o stare de echilibru la nivelul pielii. Tenul devine altfel curat, porii sunt micșorați iar petele cauzate de acnee se diminuează.

Dacă ai un ten cu probleme, este foarte important să respecți cu strictețe rutina de îngrijire a pielii.

 • Curățare cu Bioderma Sébium Gel Spumant sau cu Bioderma Apă micelară Sébium H2O
 • Exfoliere cu Bioderma Sébium Exfoliant și Bioderma Sébium Night Peel cu 15% acid glicolic care stimulează procesul de reînnoire celulară, ceea ce înseamnă o piele mai curată, uniformă, cu o textura îmbunătățita.
 • Hidratare și tratament cu Bioderma Sébium Hydra sau Bioderma Sébium Sensitive pentru piele slăbită de tratamente anti acneice.
 • Tratamentul dermatologic corector al porilor dilatați și îmbunătățirea structurii pielii cu Bioderma Sébium Mat Control și Bioderma Sébium Pore Refiner.

Bioderma Nodé pentru Păr și scalp

Nodé este primul șampon din categoria sa care curăță părul păstrând în același timp pelicula lipidică a părului și a scalpului intactă. Atunci când acest film hidrolipidic este îndepărtat de șampon, foliculul de păr își intensifica activitatea pentru a-l reconstrui, stimulează producția de sebum și irită scalpul. Numele Nodé vine de la NOn-DEtergent care respectă astfel echilibrul fiziologic atât al părului, cât și al scalpului printr-o îngrijire personalizată, non-agresivă. 

Bioderma Photoderm pentru Protecție solară

Produsele Bioderma Photoderm sunt concepute pentru  expunerea la soare. Sistemul brevetat Cellular Bioprotection™,  stimulează capacitatea celulelor pielii de a-și dezvolta propriul sistem de apărare anti-UVA/UVB. Bioderma Photoderm SPF 50 și SPF 30 oferă protecție instantanee împotriva razelor dăunătoare ale soarelui. Pielea este protejată din interior spre exterior. Ce este extraordinar la Bioderma este că nu lansează o gamă de produse pentru protecție solară destinată tuturor. Bioderma creează produse personalizate pentru fiecare tip de ten în parte:

Bioderma Pigmentbio pentru Hiperpigmentare

Petele pigmentare sunt cauzate de supraproducția de melanină care apare în urma expunerilor prelungite la soare, a poluării, îmbătrânirii, schimbărilor hormonale etc. Tehnologia LumiReveal™ ajută pielea să intre într-un proces de depigmentare care nu numai că îndepărtează petele dar previne apariția acestora. Pielea își păstrează un aspect natural strălucitor, pe termen lung.

Bioderma Pigmentbio poate fi folosit ca tratament adjuvant în procedurile dermatologice de depigmentare sau ca atare, urmând cei trei pași de îngrijire, curățare, hidratare, tratament cu Pigmentbio Spumă de curățarePigmentbio Ser Concentrat cu Vitamina C și Pigmentbio Cremă Regeneratoare de noapte și Pigmentbio Crema de zi cu SPF 50.

Bioderma Cicabio pentru piele iritată și deteriorată

Pielea este protecția noastră împotriva factorilor externi. Este important să o menținem  într-o stare cât mai bună pentru ca micile dezechilibre sa fie cât mai ușor de corectat.

Produsele din gama Bioderma Cicabio au în componentă resveratrol, cupru, Centella Asiatica care promovează regenerarea celulară. Zincul este un antibacterian eficient iar acidul hialuronic și agenții de hidratare creează o peliculă de confort care menține pielea hidratată, fără iritații și care ii permite să respire. Brevetul activ, Antalgicine™ în Cicabio Crème calmează imediat. Pielea este învigorată iar bariera pielii este refăcută atât la suprafață cât și în profunzime.

ABCDerm pentru Pielea Copiilor și a Bebelușilor

Produsele ABCDerm sunt formulate conform cu Aranjamentul Dermatologic de Siguranță ABCDerm care înseamnă produse de îngrijire cu ingrediente atent selecționate care protejează pielea sensibilă a copiilor și a bebelușilor.

Gama cuprinde produse care fac parte din rutina zilnică de îngrijire a bebelușilor și copiilor:

1. Spălare și curățare

 • ABCDermH2O Șervețele umede impregnate cu soluție micelară
 • ABCDerm H2O Apă micelară, prima și singura apă micelară perfect compatibilă cu pielea bebelușilor: esterii de acizi grași, elementele constitutive ale micelelor, sunt similari cu fosfolipidele membranei celulare cutanate și ajută în mod natural la reconstruirea peliculei hidrolipidice a pielii.
 • ABCDerm Șampon, pentru curățare delicată care conține doar agenți tensioactivi blânzi
 • ABCDerm Spumant de corp, fără detergenți, compatibilă cu pielea sensibilă a bebelușului
 • ABCDerm Cold cream pentru spălare intens hidratantă
 • ABCDerm Ulei de corp relaxant și hidratant pentru masaj și baie.

2. Hidratare zilnică

 • ABCDerm Hidratant, o cremă hidratantă de zi pentru pielea sensibilă cu potențial atopic
 • ABCDerm Cold cream, o cremă pentru piele normală și uscată, ultra hidratantă și protectoare.

3. Tratament specific