Bielenda Aphrodisiac Love Yohimbine, Musk & Jasminulei pentru baie cu uleiuri esentiale

3×
Bielenda Aphrodisiac Love Yohimbine, Musk & Jasmin ulei pentru baie cu uleiuri esentiale
Bielenda Aphrodisiac Love Yohimbine, Musk & Jasmin ulei pentru baie cu uleiuri esentiale
400 ml

Cod: BND2016 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Folosiți codul 20ro în coșul de cumpărături și beneficiați de 20% reducere la brandurile selectate. Nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descrierea produsului Bielenda Aphrodisiac Love Yohimbine, Musk & Jasmin
Caracteristici

Caracteristici:

  • hrănește și catifelează pielea uscată
  • acțiune relaxantă
  • spală delicat
  • catifelează pielea
  • eficient împotriva oboselii și a epuizării
  • testat dermatologic

Cum se utilizează:
Se va proceda conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Bielenda

Firma de cosmetice Bielenda poartă numele fondatoarei sale, Barbara Bielenda - absolventa Facultăţii de chimie de la Universitatea din Gdansk. Bogatul său asortiment include peste 400 de produse, atât pentru consumatorii obişnuiţi, cât şi pentru saloanele de înfrumuseţare profesionale şi centrele de îngrijire.
De menţionat faptul că Bielenda a fost, se pare, primul brand polonez care a început să vândă produse ce conţin un extract dintr-un copac rar, Ginkgo (Ginkgo biloba). Acestea au câştigat rapid o mare popularitate. Cremele, uleiurile de baie, uleiurile de corp şi celelalte produse marca Bielenda sunt dezvoltate pe baza celor mai recente cercetări ştiinţifice. În afară de sus-menţionatul ginkgo, în componenţa lor se pot găsi, de asemenea, ingrediente naturale cu eficienţă dovedită - de exemplu, muşeţel, aloe vera, unt de shea sau ulei de măsline.
Cosmeticele Bielenda sunt caracterizate nu numai de performanţele ridicate, ci şi de siguranţă. Toate produsele sunt supuse unor teste dermatologice riguroase. O menţiune specială merită, de asemenea, efectul lor blând asupra pielii, astfel încât le pot utiliza şi cei care suferă de alergii. Brandul Bielenda îi va atrage cu siguranţă pe toţi care tânjesc după un aspect frumos şi tineresc, care suferă de diverse probleme ale pielii sau care caută calitate la un preţ rezonabil.  

Rating Bielenda Aphrodisiac Love Yohimbine, Musk & Jasmin