Treci la conținutul principal

Beurer

Beurer

BEURER – un brand care este simbolul sănătății și al bunăstării. Beurer oferă produse pentru sănătate, o gamă largă de produse pentru bunăstarea mentală și fizică, produse pentru epilare sau îndepărtarea firelor de păr, îngrijirea mâinilor și picioarelor, îngrijirea feței și a părului, produse pentru a facilita și susține un stil de viață activ, precum și toate cele necesare pentru bebeluși.

Brandul a fost fondat în anul 1919 în Ulm, Germania, la inițiativa soților Käthe și Eugen Beurer. Deoarece încălzirea centrală era un lux inaccesibil la acea vreme, cuplul a decis să producă un dispozitiv de încălzire electric. Treptat, portofoliul de produse s-a extins. Brandul Beurer se bazează pe calitatea produselor sale și își supune în mod constant produsele la mecanisme stricte de control pentru a putea declara în orice moment standardele înalte de calitate.

Aveți grijă de corpul dvs. și obțineți o manichiură sau pedichiură perfectă în confortul casei dvs. Setul pentru o manichiură perfectă BEURER MP 64 conține tot ce aveți nevoie. 

întregul text ascundeți textul