Treci la conținutul principal

NOU: Cea mai recenta tendinta in moda - luciu de buze cu mult, mult sclipici!

22 iulie 2015Notino
Luciul pentru buze cu particule stralucitoare reprezinta un nou trend in lumea machiajului. Lacul pentru unghii sau fardul de pleoape cu particule stralucitoare reprezentau deja de cativa ani un nou trend. De curand a atins un nou segment al pietei de cosmetice - Luciul pentru buze.

 Cu o cantitate adecvata de particule stralucitoare, buzele devin acum mai lucioase ca niciodata. Astfel, aceasta noutate a invadat blogurile de moda, a incantat celebritatile din bransa, ajungand in cele din urma si la noi! Despre ce este vorba? Acest luciu este un lip gloss de lunga durata, care iti invaluie literalmente buzele in mii de particule stralucitoare!

Atunci cand am luat pentru prima data acest nou produs, am crezut ca nu voi putea obtine un astfel de rezultat, la fel ca acela din fotografiile de prezentare. Dar trebuie sa confirm ca a functionat - a durat mai putin decat in mod normal sa obtin un rezultat remarcabil.

APLICARE

Fiecare pachet de Luciu de Buze Stralucitor contine un adeziv special (care arata la fel ca un lip gloss), recipientul cu particule stralucitoare si o pensula pentru aplicare. Modul de aplicare este foarte simplu si trebuie sa decurga rapid, astfel incat adezivul sa nu se usuce pana se aplica particulele lucioase. Astfel, va recomand sa aplicati adezivul pe buza de jos apoi sa aplicati particulele lucioase. Desi puteti folosi pensula speciala din dotare, va sugerez sa aplicati particulele direct cu degetele, este mult mai usor si rapid. Apoi repetati acelasi procedeu si pentru buza de sus. Nu trebuie sa te ingrijorezi ca particulele se vor aseza si in jurul buzelor, trebuie doar sa le indepartezi imediat cu un tampon de bumbac imbibat in crema.

REZULTATUL

Am fost, intr-adevar, placut surprinsa de felul cum arata luciu de buze stralucitor dupa aplicare. Eram putin nelinistita ca efectul ar putea fi nenatural, iar buzele vor iesi in evidenta ca fiind foarte stralucitoare si ca mi-ar trebui foarte mult curaj sa ma pot afisa astfel. Nu era cazul, buzele aratau fantastic! Este adevarat ca am incercat nuante mai deschise, insa sunt sigura ca si cu nuante mai inchise ar fi aratat excelent. Ceea ce m-a surprins a fost cat de mult timp a rezistat Luciul de Buze cu Particule Stralucitoare (chiar si pe timpul noptii). Deoarece sezonul petrecerilor de vara este in desfasurare, aceasta este o oportunitate buna pentru a folosi acest nou produs. Vei avea un look de invidiat si cu siguranta vei straluci. Grabeste-te, deoarece este posibil ca in curand buzele cu aspect stralucitor sa nu mai fie o noutate, ci un lucru banal folosit de aproape oricine. Iesi in evidenta cu cu un zambet atragator si buze stralucitoare! Poti sa alegi dintr-o gama variata de nuante, verifica aici.

Roxana.

Citiți mai mult