Treci la conținutul principal

Masca pentru fata smart - prima de acest fel

1 iunie 2018Notino
Cunoști măștile faciale sau ești un veteran al măștilor textile? Hit emblematic al cosmeticii anului 2017, măștile textile și-au dovedit valoarea. A venit timpul să faci cunoștință cu un nou viitor în domeniul tratamentelor faciale: UFO mini, care s-a dovedit mai eficient decât o mască textilă de sine stătătoare, în cel mult 90 de secunde.

 Nu ai timp să mergi la salon sau la clinica de înfrumusețare? Nicio problemă. Citește mai departe, fiindcă suntem pe cale să îți prezentăm dispozitivul perfect pentru tratament facial acasă care, cu ajutorul tehnologiei, va transforma în realitate toate visele tale despre un ten perfect. Următorul pas - o piele sanatoasă și netedă, cu o strălucire radiantă.

ANULEAZĂ-ȚI PROGRAMAREA LA SALON

Serurile și tonicele sunt, fără îndoială, o alegere excelentă pentru tenul tău, dar o masca pentru fata conferă pielii o hidratare de neegalat. Când pielea ta cere o doză suplimentară de răsfăț, UFO mini şi fratele său, UFO, răspund la apel. Cu aceste drajeuri portabile, oferi pielii un tratament facial ca la salon, în timp ce te relaxezi pe terasă. Dispozitivul folosește tehnologia inteligentă numită Hyper-Infusion, precum și întregul spectru de lumini LED disponibile, în mod normal, doar în tratamentele din saloanele de frumusețe, la prețuri și durate de trei ori mai mari.

 

TEHNOLOGIA DIN SPATELE TRATAMENTULUI FACIAL

Dacă zeii tratamentelor faciale nu ți-au dăruit un ten impecabil, ai la dispoziție o masca faciala multitasking. Dispune de trei tehnologii, pe care le aplică automat în funcție de masca aleasă de tine. Ti se pare complicat? Ei bine, este - dar nu pentru tine, tu doar te relaxezi și savurezi. UFO mini face pereche cu aplicația FOREO (ți-am spus că e smart) și, imediat ce scanezi codul de bare al măștii alese și îl introduci în dispozitivul pornit, tratamentul poate începe.

A CÂȘTIGAT LOZUL CEL MARE ÎN TRATAMENTE FACIALE

Fiecare tratament UFO mini începe cu o lumină LED, special selectată pentru a maximiza efectele măștii UFO alese. În dicționarul îngrijirii pielii, roșu înseamnă anti-îmbătrânire, verdele este caracteristic efectului de iluminare, iar lumina albastră este dușmanul înveterat al acneei. Apoi apare efectul de încălzire, pentru a înmuia pielea și a intensifica absorbția esenței măștii, în timp ce pulsațiile T-Sonic oferă un masaj liniștitor, care infiltrează ingredientele în profunzime.

PROTECȚIE ZI ȘI NOAPTE, PENTRU O PIELE STRĂLUCITOARE

Potrivite pentru orice vârstă și ton al pielii, măștile UFO-Activated Call It a Night & Make My Day garantează o piele sanatoasă și un ten radiant. Ingredientele active ale măștii de zi sunt acidul hialuronic și algele roșii, cunoscute pentru hidratarea profundă și efectul anti-poluare. Bogată în ulei de măsline și ginseng, masca de noapte are efect de întregire a pielii, menținând-o fermă și suplă. Ambele formule au fost dezvoltate sub ochiul atent al experților în cosmetică din Coreea și testate de dermatologi.

BENEFICII DOVEDITE CLINIC

Vom lăsa cifrele să vorbească de la sine. Cu o cre?tere de 126 % a nivelului de umiditate a pielii, în doar 90 de secunde ?i o hidratare continuă timp de până la 6 ore după aplicare, UFO mini este un tratament facial complet, unic pentru fiecare mască ?i dovedit clinic. Revolu?ionează-?i rutina cu această spa zilnică pentru pielea ta - cu această inteligentă masca pentru fata, te po?i bucura de tratamente profesionale de top, în confortul de acasă.

Citiți mai mult