Treci la conținutul principal

Recenzii: Am testat 7 jucării erotice pentru cupluri. Care ne-au plăcut?

23.01.2023

Jana Potuznik

Citire timp de 8 minute

Când rezervele de imaginație s-au terminat și nu știți ce nouă plăcere erotică să mai împărtășiți, aveți nevoie de cineva care să vă prezinte diverse noutăți și să descrie în detaliu cum vă vor distra. Chiar și în cazul în care posedați deja numeroase jucării sexuale. Ne-am gândit la ambele cazuri și am testat șapte accesorii erotice pentru cupluri. După care, nu vă mai rămâne decât să le încercați!

Fun Factory Limba Flex M   

Martin (36 de ani)

Poate că, la prima vedere, Dildo-ul Fun Factory Limba Flex M nu atrage atenția, dar deține un atu special: are vârful flexibil. Un avantaj excelent, din două motive. În primul rând, îl puteți îndoi după dorință, iar partenera îl va simți ca fiind mult mai voluminos. Iar, în al doilea rând, cu timpul, îl veți putea modela cu precizie, pentru a atinge punctul G al partenerei.

În pofida culorii total asexuale (pe care chiar nu o înțeleg), are o suprafață netedă și îl puteți lua cu dvs. în cadă, la duș, oriunde. Iar, când vă plictisiți să vă jucați cu el vaginal, este un dildo perfect – desigur, în condiții de igienă strictă – pentru familiarizarea cu sexul anal. Vârful permite o penetrare foarte simplă. 

Fiind îngust, nu trebuie să vă gândiți „dacă va durea sau nu“. În plus, așa cum vârful flexibil poate fi folosit la găsirea punctului G feminin, acesta poate fi folosit la fel de bine și la găsirea punctului G masculin, adică a prostatei. În concluzie, este o jucărie cu care ne putem juca amândoi sau o putem avea fiecare pe a sa, pentru că oferă fiecăruia câte ceva. Sincer, deși nu m-am așteptat la prea multe, m-a surprins plăcut! 

Fun Factory Duke Prostate 

Ivona (40 de ani)

Această recenzie a necesitat ceva muncă de convingere. Soțul meu nu s-a arătat niciodată încântat de asemenea jocuri și jucării, dar recenzia l-a obligat să „colaboreze“. Ceea ce s-a dovedit, cred, o surpriză plăcută pentru el. Dar, să le luăm pe rând! 

Dacă stimulatorul de prostată, Fun Factory Duke Prostate, este poziționat corect, atunci prima parte este îndreptată spre coccis, corpul vibratorului stimulează prostata iar „mânerul” este îndreptat spre scrot. Calitatea ni s-a părut bună, materialul este neted, vibrațiile sunt foarte plăcute, iar circumferința nu este exagerată. Pe baza experienței noastre, nu am recomanda „ducele” unui începător în ale sexului anal. Forma neobișnuită este mai complicat de introdus; este mai ușor să începeți cu un plug anal clasic sau chiar și cu un vibrator.

Satisfyer Partner Plus Remote 

Ivona (40 de ani)

Aveți uneori impresia că, din viața dvs. sexuală, lipsește ceva? Da? Încercați vibratorul pentru cupluri, Satisfyer Partner Plus Remote. Materialul este foarte plăcut, inserția ușoară, promite culmi de plăcere împreună cu penetrarea de către partener, are și telecomandă - ce am putea cere mai mult! Dar partea exterioară a vibratorului de cuplu este prea lungă pentru mine, așa că vibrează puțin deasupra clitorisului. Poate fi mutat puțin mai jos, dar, în acest caz, iese partea interioară... care, de altfel, dacă este folosită singură, funcționează de minune! 

Butonul de oprire este chiar acolo unde partenerul încearcă penetrarea și este posibil ca acesta să oprească accidental vibratorul. În general, vibratorul este relativ greu de utilizat în cuplu, iar procesul nu a fost unul foarte plăcut pentru partener. Dar, dacă partea interioară ar fi puțin mai scurtă, ar fi perfectă pentru jocuri solo!

Jucării sexuale pentru cupluri

WE-VIBE Jive 

Eva (33 de ani)

Oul vibrator, WE-VIBE Jive, este plăcut din punct de vedere anatomic și ușor de introdus și de controlat, oferind o varietate de regimuri și de vibrații, de la cele foarte ușoare, până la pulsații. Totul este controlat de la un singur buton, plasat aproximativ în zona clitorisului. O invenție ingenioasă este aplicația pe care o puteți descărca pentru a întreține scânteia sexuală dintre parteneri și la distanță, în aer liber, de exemplu la cinema, la sushi sau chiar acasă la părinți. Vibrațiile sunt inaudibile, nu vă faceți griji!

La final, WE-VIBE are și numeroase „însă“. Oul trebuie mai întâi încărcat și aplicația instalată, prin urmare, nefiind util unui cuplu grăbit. Iar apoi, dacă aveți orgasme intense, este ușor să împingeți „oul“, care va ieși afară. De aceea, dacă îl luați cu dvs. undeva în afara casei, purtarea chiloților este obligatorie!

Cele opt păcate lumești: Flagranti Massage Candle Sea Salt

Aprindeți lumânarea, lăsați-o să se topească și folosiți lichidul rezultat ca pe un ulei de masaj! Parfumul super sexy conține feromoni, care se activează plăcut sub influența căldurii. Perfect pentru un masaj erotic reciproc! Iar, dacă vi se pare prea puțin, încercați și ceva afrodiziace. Sau poate o pereche de cătușe erotice?

HUEMAN Saturn Vibrating Cock/Ball Ring 

Ivona (40 de ani)

Inelul vibrator rigid pentru penis, HUEMAN Saturn Vibrating Cock/Ball Ring, poate fi tras și peste testicule, dacă partenerul nu este prea bine dotat. Vă puteți distra cu acest inel chiar și dacă doar „înconjoară“ rădăcina penisului. Inelul este suficient de rigid pentru a vă oferi o distracție pe cinste, dar și suficient de flexibil pentru a putea fi scos fără a cauza rănire. 

Cireașa de pe tort este reprezentată de varietatea regimurilor de vibrații, care oferă plăcere atât partenerului, cât și partenerei. Sunt zece în total! Sincer, butonul de pornire/oprire este inițial mai greu de găsit, dar, o dată pornit, luminează discret. Pe scurt, vă descurcați voi!

Lelo Lyla 2 

Ioana (42 de ani)

Oul vibrator Lelo Lyla 2 încape perfect în mână, se introduce minunat… Dacă stați culcată, percepeți vibrațiile mai mult datorită modului de transmitere al acestora de-a lungul coloanei vertebrale, iar diferențele dintre regimuri nu sunt ușor de detectat. Dar, de fapt, nu vreți să ghiciți ce se va întâmpla înăuntru. 

Prin urmare, ridicați-vă frumușel și mergeți puțin. Cu oul înăuntru. Sau luați loc. Și lăsați-vă partenerul sau partenera să se joace. Datorită telecomenzii, simte aceleași vibrații ca și dvs. și știe foarte bine ce efect au. Este o joacă în care sar scântei!

În orice caz, cel mai sigur mod de a ajunge la orgasm cu Lelo Lyla 2 este de a plasa oul vibrator pe clitoris, deși nu a fost conceput neapărat în acest scop. Poate funcționa și „doar așa”, în loc de bilele lui Venus, ca accesoriu pentru întărirea podelei pelviene. Un avantaj în plus este acela că aparatul vine gata încărcat, deci fără plăceri întârziate! 

Încercați aceste jucării erotice

WE-VIBE Tango Pleasure Mate Collection Set 

Ioana (42 de ani)

11 puncte din 10! Dacă am dori să desemnăm un câștigător dintre toate aceste recenzii, ei bine, tocmai citiți despre el – setul erotic WE-VIBE Tango Pleasure Mate Collection Set. Trebuie să rezistați 90 de minute pentru a permite prima încărcare a cartușului alb, după care distracția poate începe. Dacă introduceți cartușul în dildo-ul roșu, obțineți un vibrator vaginal excelent, cu al cărui vârf plat puteți excita alternativ și clitorisul. Înmânați-l partenerului, lăsați-l să schimbe regimurile după bunul plac și trăiți senzațiile din plin!

Dintre toate, modul de „curtoazie” merită singur toată investiția. Vibrațiile se simt binișor, ba chiar bine. Atât de bine, încât s-ar putea ca pe partener să-l furnice mâna, dar el va suporta cu stoicism și se va distra schimbând modurile în voie, doar cu o apăsare ușoară a butonului de pe cartuș! Și, când marele O se apropie, vibratorul roz poate rămâne înăuntru (oricum nu tinde să alunece afară), iar cartușul poate ieși singur și excita cu vibrațiile sale plăcute orice zonă a corpului.

Astfel vă puteți bucura de el împreună. Dildo-ul negru este pentru sex anal – aici depinde doar de voi cui îi place (cel mai mult) și dacă îl folosiți cu sau fără vibrații. Vă veți simți foarte, foarte bine. Multă vreme. Și cu intensitate!

V-ați găsit preferata din topul celor mai bune jucării sexuale pentru cupluri? Dacă da, încercați acasă o mică recenzie privată, la fel ca noi!