Treci la conținutul principal

LIBRE: Libertatea, în versiunea Yves Saint Laurent

17 octombrie 2019Notino
„Libertatea este principiul brandului Yves Saint Laurent. Puterea feminină este totul.” Acestea sunt cuvintele fondatorului unuia dintre cele mai luxoase branduri din lume, legendarul designer de modă francez Yves Saint Laurent. Recunoscut ca vizionar încă din 1966, a fost primul designer care a inclus în colecția sa smochingul de damă. Libre, noul parfum de la Yves Saint Laurent Beauté, este personificarea faimosului smoching feminin Le Tuxedo și a mesajului său avangardist.

Libertatea nu a fost niciodată mai îmbătătoare

Apa de parfum Libre este simbolul libertății. Este un parfum pentru cele care nu se tem să iasă din stereotipurile zilnice și să-și urmeze propriul drum, după propriile reguli. Pentru femeile moderne, libertatea este luxul suprem, iar, pentru multe dintre ele, poate fi cu adevărat excepțională. Îndrăzneț și șic, Libre spulberă elegant status quo-urile prăfuite.

Chipul zilei de mâine

Trăsături puternice și o voce sonoră. Cântăreața Dua Lipa pare a fi fost creată special pentru a reprezenta acest parfum rebel. Interpreta cu cele mai cântate piese din lume în ultimii doi ani este frumoasă, elegantă și îndrăzneață - la fel ca și Libre. Dua Lipa nu se teme să-și urmeze propriul drum și să-și exprime opiniile. Simbolul parfumat al libertății nu ar fi putut avea o ambasadoare mai bună.

Întoarcerea lavandei

7 ani de perfecționări și peste 1500 de variante - acesta este Libre în cifre. La fel ca și inspirația sa, sub forma smochingului pentru femei, aroma combină elemente feminine și masculine într-un design neașteptat de sexy. Reintroduce lavanda din Provence, până atunci considerată o notă pur masculină, în lumea parfumurilor pentru femei. Soiul special Diva Lavender face parte dintr-un program de reîntoarcere a câmpurilor de lavandă în Franța.

Lavanda este perfect completată de aroma pasională a florilor de portocal din Maroc, a căror căldură traversează compoziția, în timp ce mandarina îi conferă o fațetă suculentă. Complexe și bogate, vanilia din Madagascar și ambra radioasă cu neroli înalță aroma la un cu totul alt nivel. Libre este produs din ingrediente sustenabile și din cele mai fine materiale, formulate exclusiv pentru YSL.

Design emblematic

Flaconul Libre, creat de artista Suzanne Dalton, este o odă închinată pentru haute couture și extravaganță. Unirea elementelor masculine și feminine este reflectată în fuziunea dintre formele geometrice ascuțite și opulentul logo aurit YSL. Capacul negru teșit este decorat cu un lanț de aur strălucitor, înfășurat lejer în jurul gâtului. Flaconul va radia o aură de lux, în orice colecție de parfumuri.

Citiți mai mult