Treci la conținutul principal

Idei de parfumuri pentru zodia Capricornului

4 ianuarie 2018Notino
Capricornul este al zecelea semn zodiacal, care se află sub influența elementului pământ. Printre principalele caracteristici ale zodiei se numără autodisciplina, perseverența și simțul practic.

 O persoană născută sub semnul Capricornului nu va renunța la obiectivele sale, așteptând cu răbdare un rezultat, chiar și pe termen lung. Tinde să abordeze problemele și interacțiunile sale cu seriozitate. În majoritatea situațiilor, Capricornii sunt oameni pe care te poți baza. Sunt foarte muncitori și, cu siguranță, nu le lipsește ambiția.

Printre punctele slabe ale Capricornului se numără lipsa de empatie și de compasiune. Acționează uneori prea dur și fără considerație pentru ceilalți, care, desigur, nu vor aprecia o asemenea atitudine. Uneori le lipsește capacitatea de a se relaxa, iar compania lor nu este întotdeauna dintre cele mai distractive.

Capricornul, la fel ca și celelalte semne, trebuie să-și consolideze calitățile și atributele pozitive. În ceea ce privește defectele, este necesar să le recunoască și să le gestioneze adecvat. Aceste obiective se pot atinge în diverse moduri. Unul dintre acestea constă în găsirea parfumului ideal. Parfumul transmite o anumită energie, care poate fi extrem de utilă.

Idei de parfumuri pentru femeile din zodia Capricornului

Capricornului nu-i place să experimenteze, preferă tradiția și apreciază calitatea. Toate aceste atribute sunt satisfăcute pe deplin de brandul de renume mondial Chanel. Creația cea mai potrivită pentru femeile Capricorn este Chanel Coco Mademoiselle, care scoate în evidență naturalețea și încrederea în sine tipic feminine. Esența sa completează perfect personalitatea femeilor Capricorn.

Fiecărei femei îi stă bine un plus de romantism, de tandrețe și de iubire. Femeile Capricorn, firi serioase și practice, au nevoie de o porție dublă. Le vine în ajutor parfumul Calvin Klein Eternity Moment, cu aura sa plină de feminitate. Esența sa conține litchi, bujor, zmeură și adieri plăcute de lemn de trandafir.

 

Idei de parfumuri pentru bărbații din zodia Capricornului

Ambițiosul Capricorn vrea să aibă mereu succes în orice întreprinde. Uneori, succesul cere diplomație, maniere și mai multă eleganță. Îl poate ajuta în acest sens parfumul Armani Eau de Cedre. Este o capodoperă ierbos-citrică. Esența sa are la bază note de lemn de cedru, de cardamon și de chimen.

Bărbatul Capricorn are (cel puțin uneori) nevoie să se relaxeze mai mult și să aibă încredere în propriile instincte. Tocmai din aceste motive, recomandăm parfumul Hugo Boss Boss In Motion. Printre plusurile sale se numără promovarea încrederii în sine și a unei vieți active. În plus, este potrivit atât pentru birou, cât și ca parfum de stradă.

Citiți mai mult