Barry MColour Changing ruj ce isi schimba culoarea în funcție de starea ta de spirit

11×
Barry M Colour Changing ruj ce isi schimba culoarea în funcție de starea ta de spirit
Barry M Colour Changing ruj ce isi schimba culoarea în funcție de starea ta de spirit
Economisiți
37RON

Economisiți 18%
culoare Unicorn 4.5 g
30RON

În stoc | 666,67RON / 100 g, incl. TVA | Cod: BRM01202
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 27.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine joi 27.01.2022

Nuanțe unice de roz, pentru dispoziția dvs. de moment! Imediat după aplicare, rujul galben magic, Barry M Colour Changing Unicorn, se adaptează nuanței buzelor. Apare astfel o culoare unică, doar a dvs.

Fiecare este altfel și arată într-un mod unic. Exprimați-vă eul pe deplin, cu rujul de culoare schimbătoare, Barry M.

Caracteristici:

  • colorează buzele în diverse nuanțe de roz
  • textură cremoasă
  • persistență îndelungată

Aplicare:
Rujul se întinde cu gesturi delicate, din centrul buzelor spre colțuri. La scurt timp, nuanța rujului se va adapta buzelor dvs.

Caracteristici

Culoare
roz
Consistență
crema
Efect
special

Faceți cunoștință cu Barry M, un brand britanic jucăuș, care vă cucerește cu produsele sale pline de imaginație și de culoare. Cu ele creați în joacă orice machiaj, iar ambalajele vesele vă luminează ziua. Sunteți pregătită pentru o veritabilă avalanșă de culoare?

Brandul Barry M a revoluționat literalmente industria cosmetică. A fost fondat în 1982, dar istoria sa a început să se scrie cu mult timp înainte - mai precis, de când, în curtea din fața casei părinților săi, tânărul Barry Mero vindea lacuri de unghii. Jucăușe, strălucitoare și viu colorate. Exact cele care lipseau de pe piață. Ani mai târziu, Barry fondează brandul care îi poartă numele și cucerește lumea cosmeticelor cu lacurile sale colorate. Brandul Barry M se mândrește și cu primele creioane dermatografe albe sau cu ojele fosforescente, cum nu mai vânduse nimeni până atunci.

Portofoliul acestui brand britanic conține toate cele necesare pentru un machiaj perfect - rimel, rujuri, iluminatoare și superbe palete de farduri pentru ochi. În plus, compoziția cosmeticelor Barry M mulțumește și iubitorii de animale - brandul și-a luat angajamentul ca, din anul 2020, să aibă un portofoliu compus 100 % din produse vegane.