Baldessarini Signature I. set cadou I. pentru bărbați

Baldessarini Signature set cadou I. pentru bărbați
Baldessarini Signature set cadou I. pentru bărbați
159RON

159,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: BLD05178 | 1 de buc. în stoc

Eau de Toilette 50 ml + gel de duș 200 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 26.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 23.04.2021

Descriere Baldessarini Signature I.
Compoziție

Căutați cadoul ideal pentru partener, frate, sau, poate, pentru tatăl dvs.? Setul cu parfum bărbătesc Baldessarini Signature va bucura în mod sigur orice bărbat.

Caracteristici:

  • parfum cald, ideal pentru vreme rece
  • cosmeticele parfumate prelungesc persistența parfumului
  • foarte potrivit pentru a fi oferit cadou

Setul conține:

  • Eau de Toilette 50 ml
  • gel de duș 200 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
aromatice, fougère
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Baldessarini

Baldessarini este un brand german de modă, fondat în anul 1993 de Werner Baldessarini, fostul preşedinte al companiei Hugo Boss. Nouă ani mai târziu, Baldessarini prezenta primul parfum bărbătesc care-i poartă numele. Acesta a înregistrat un enorm succes, nu doar la publicul larg, ci şi în cercurile de specialişti – unde, printre altele, a câştigat două prestigioase premii FiFi.
Parfumul este inspirat de Charles Schumann, un barman faimos şi autorul unei cărţi populare despre cocteiluri. Baldessarini se străduieşte să obţină precizie şi perfecţiune. Motoul său este „facem deosebire între băieţi şi bărbaţi“. Parfumurile Baldessarini, la a căror creaţie au contribuit parfumieri de talie mondială ca Alberto Morillas sau Geza Schoe, întruchipează dorinţa de individualitate, dragostea pentru detalii şi pasiunea pentru calitate.
În oferta Baldessarini mai găsiţi geluri de duş, deodorante sub formă de stick, balsamuri după ras şi alte produse interesante. Brand-ul Baldessarini este simbolul eleganţei şi al gustului rafinat. Daţi-i o şansă şi nu veţi regreta. Baldessarini îi va interesa cu siguranţă pe toţi cei care doresc să-şi sublinieze masculinitatea şi carisma, care nu se tem să trăiască din plin şi care tânjesc după admiraţie şi triumf.

Rating Baldessarini Signature I.