BaByliss PRO Brush Collection Professional Tools perie pentru păr lung

12×
BaByliss PRO Brush Collection Professional Tools perie pentru păr lung
BaByliss PRO Brush Collection Professional Tools perie pentru păr lung
BABNB2E
58RON

58RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: BBL2206 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 08.03.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descrierea produsului BaByliss PRO Brush Collection Professional Tools

Periatul părului nu a fost niciodată mai ușor și mai eficient! Cu  peria de păr Babyliss Pro Brush Collection Professional Tools, procesul de periere va deveni incredibil de plăcut, deoarece accesoriul are perii rotunjiți care permit efectuarea unui masaj blând al scalpului.

Lățimea periei va acoperi secțiunile voluminoase ale părului. Perii sunt dispuși dens unul după altul și nu permit deteriorarea și ruperea firelor de păr când pieptănați.

Caracteristici

  • descurcă ușor părul
  • peri rotunjiți
  • nu deteriorează părul
  • perii flexibili masează scalpul

Aplicare
Folosiți accesoriul pentru a peria delicat părul.

Despre brand BaByliss PRO

BaByliss este un brand francez, angajat în producţia de aparate electrice de coafat de primă categorie. Brandul a fost fondat în anii '60 ai secolului trecut, când celebrul coafor parizian dl. Lelièvre a creat, în salonul său de coafură de lângă Turnul Eiffel, primul ondulator electric.
Aparatele BaByliss Pro se pot utiliza atât de către profesioniştii de la salon, cât şi pentru coafatul acasă. În cadrul bogatului său asortiment, brandul BaByliss oferă numeroase tipuri de plăci pentru întins părul, bigudiuri, maşini de tuns, uscătoare de păr şi produse speciale pentru păr. Firma BaByliss Pro cooperează cu personalităţi din lumea modei şi a stylingului, dezvoltând în mod constant noi tehnologii.
Dispozitivele BaByliss Pro sunt caracterizate printr-un finisaj de înaltă calitate şi prin funcţii unice, proiectate special pentru nevoile tuturor tipurilor de păr. Instrumentele BaByliss Pro sunt extrem de eficiente şi neagresive faţă de păr. Datorită acestor calităţi, se pot lăuda cu numeroşi utilizatori satisfăcuţi în întreaga lume.  

Rating BaByliss PRO Brush Collection Professional Tools12