Azzaro Wanted Girleau de parfum pentru femei

Azzaro Wanted Girl eau de parfum pentru femei
Azzaro Wanted Girl eau de parfum pentru femei
80 ml

Cod: AZZ02771 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Te anunțăm imediat, prin e-mail, când produsul reapare în stoc. Depinde numai de tine dacă alegi să profiți de ofertă.

  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Azzaro Wanted Girl
Compoziție

„Creează-ți propriul noroc, joacă-te, strălucește și încearcă imposibilul pentru a reuși.” Motto-ul lui Loris Azzaro este întruchipat perfect de parfumul Azzaro Wanted Girl, literalmente o armă de seducție în masă.

  • un parfum gurmand floral-oriental
  • pentru femei jucăușe, libere, care nu se tem de provocări
  • face pereche cu emblematicul parfum masculin Azzaro Wanted

Compoziția parfumului
Parfumul debutează cu tonuri fresh și captivante, de rodie acrișoară, iluminate de esențe de flori de ghimbir. Inima ascunde tentații intense de leche dulce, care se îmbină cu aroma florii de ciumăfaie, într-o compoziție delicioasă și senzuală. În notele de bază, vetiverul haitian lasă o amprentă lemnoasă radiantă, amplificată de aroma dulce a boabelor de tonka.

Povestea parfumului
Parfumul Azzaro Wanted Girl celebrează femeia Azzaro Wanted. Captivantă, cu personalitate și o privire pătrunzătoare, nu se dă în lături de la nimic. Crede în destinul ei, adoră să-și creeze propriul noroc și să-și ofere provocări. Viața ei este un joc, cu o miză de admirat. Bărbații o doresc, femeile o invidiază. Ea este, fără îndoială, „Most Wanted“, cea mai dorită.

Flaconul face și el senzație. Sticla sculptată sugerează un boboc proaspăt înflorit, iar capacul, gravat cu medalionul auriu Azzaro, are forma unui trăgaci. Apăsați-l, pentru a declanșa o radiantă explozie florală.

Compoziție

Note varf
floare de ghimbir, rodie
Note inima
datura, caramel
Note baza
vetiver haitian, tonka
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Azzaro

Azzaro | Azzaro – parfumul seducției și al bucuriei de viață. Marca Azzaro a fost creată după chipul și asemănarea fondatorului său – creatorul de modă franco-italian Loris Azzaro. La fel ca răzbătătorul Loris, care s-a născut în Tunisia, din părinți de origine siciliană și, în 1962, a călătorit la Paris pentru a cuceri lumea modei, marca Azzaro întruchipează esența luxului mediteranean, senzualitatea acestuia și abordarea hedonistă a vieții.
Până la sfârșitul anilor 60, Loris Azzaro a reușit să-şi construiască o reputație excepţională, datorită creațiilor sale excitante și fermecătoare. Curând, marca Azzaro si-a extins oferta cu o serie de parfumuri. Primul dintre ele a fost lansat în anul 1975. Azzaro for Women, cu o aromă de lemn de chiparos, a fost urmat după trei ani de primul parfum masculin. Clasic-modernul Azzaro pour Homme este o aromă lemnoasă, din categoria parfumurilor de ferigă (fougère).
Astăzi marca Azzaro deține un portofoliu de câteva zeci de parfumuri. Printre cele mai noi și mai de succes se numără Azzaro Chrome, un parfum bărbătesc cu aromă de citrice, fermecător prin notele de vârf de rozmarin, ananas, neroli, bergamotă și lămâie, notele de inimă  de iasomie și coriandru și baza din mosc și cardamom.
Numeroase parfumuri Azzaro de mare succes s-au născut din inspirația stilului de viață mediteranean și din valorile sale autentice – bucuria de a trăi, ospitalitatea și sociabilitatea. Azzaro, marca născută din arta de a trăi, întruchipează stilul de viață modern de lux, de un şic însorit. Parfumurile bărbăteşti sunt impregnate de hotărâre, iar cele de damă de strălucire. Pentru Azzaro, parfumul este o etapă a seducției. Fiecare parfum nou este rezultatul căutării unei noi emoții, iar apariția sa este însoțită de o pasiune inovatoare, de o obsesie pentru calitate și de descoperirea celor mai rafinate ingrediente.
Firma Azzaro lucrează cu cei mai buni creatori de parfumuri. Printre ei se numără, de exemplu, Maurice Maurin, Michel Almairac, Alberto Morillas, Jacqes Cavallier, Christine Nagel și, bineînțeles, însuși Loris Azzaro. După moartea sa în anul 2003, la conducerea firmei s-au succedat mai întâi creatoarea franceză Vanessa Seward și ulterior Arnaud Maillard și Alvaro Castejon. Nici sub îndrumarea lor nu a pierdut marca Azzaro nimic din calitatea înaltă și stilul original.
Parfumurile Azzaro întruchipează un stil de viață luxos și modern, asociat și cu arta de a savura viața.

Rating Azzaro Wanted Girl