Avon Incandessence Eau de Parfum pentru femei

5×
Avon Incandessence Eau de Parfum pentru femei
Avon Incandessence Eau de Parfum pentru femei
50 ml
40RON

80RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: AVO0027 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 26.01.2021
Ridicare personală
luni 25.01.2021

Descriere parfum Avon Incandessence
Compoziție

Avon Incandessence este un parfum floral intens. De aceea este ideal pentru zilele înflorite de primăvară, dar evoluează fermecător şi în zilele calde de vară. Pentru femeile care iubesc parfumurile perfect florale, Incandesence este alegerea evidentă. Aceste femei doresc ca, prin intermediul parfumului, să-şi evidenţieze frumuseţea naturală şi latura lor delicată şi romantică. Parfumul este apreciat de femeile care iubesc culorile şi strălucirea primăverii şi a verii. În acelaşi timp îşi doresc să se simtă proaspete şi uşoare.

Incandessence combină un parfum răcoritor, cu frumuseţea clasică şi strălucitoare a florilor. Cu toate acestea simţiţi şi o picătură din atracţia excitantă a tonurilor lemnoase. Cu toată componenta caldă, parfumul rezultant este mai degrabă proaspăt. Surprinde prin atmosfera de primăvară, a mugurilor în plină înflorire.

Ca multe alte parfumuri Avon, Incandessence este potrivit pentru zi. Este perfect ca accesoriu al fiecărui minut petrecut afară, la plimbare pe timp de soare - pur şi simplu, un prieten ideal în timpul liber. Parfumul a fost lansat în 2001.

Compoziție

Compozitie
trandafir, bergamota, lemn de tec
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Avon

În lumea frumuseții, cosmeticele Avon sunt deja o legendă. De peste 125 de ani, acest brand răsfăță nu doar frumusețea, ci și spiritul femeilor, oferind produse de îngrijire, cosmetice decorative și parfumuri Avon.

Povestea a început în 1886, cu vânzătorul de cărți David McConnell, care oferea un mic cadou parfumat la fiecare achiziție. În scurt timp, parfumurile sale au devenit mai populare decât cărțile în sine, ceea ce l-a decis să-și înființeze propria companie de cosmetice. Dar a continuat să creadă în importanța contactului personal. Astfel, a apărut conceptul primei Avon Lady, care a oferit tuturor femeilor ocazia de a deveni independente financiar. O parte integrantă a vânzării personale a devenit și catalogul Avon, cu ofertele sale de produse cosmetice.

Deși cosmeticele Avon au rămas fidele tradițiilor, sunt disponibile acum și online. Alegeți și dumneavoastră această cale și încercați acest brand clasic englezesc. Se mândrește, mai ales, cu gama Anew pentru îngrijirea tenului, cu produsele pentru îngrijirea părului Advance Techniques, cu colecția exclusivă Luxe, cu produsele de îngrijire din linia Planet Spa și cu gama pentru copii Avon Baby.

 

Rating Avon Incandessence5