AvonIncandessence Eau de Parfum pentru femei

7×
Avon Incandessence Eau de Parfum pentru femei
Avon Incandessence Eau de Parfum pentru femei
Economisiți
58RON

Economisiți 32%
50 ml
39RON

78,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: AVO0027 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 25.10.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Avon Incandessence
Compoziție

Apa de parfum Avon Incandessence vă iluminează ca razele calde de soare. Evocă atmosfera primăverii, natura în plină floare și noi începuturi, iar parfumul său captivant poate deveni foarte ușor noua dvs. semnătură.

  • un parfum proaspăt, de flori și fructe
  • pentru femeile care iubesc culorile și vivacitatea primăverii și a verii
  • lansat în anul 2001

Compoziția parfumului
Compoziția parfumată se deschide cu suculența efervescentă a bergamotei, de a cărei prospețime vă veți îndrăgosti pe loc. Inima parfumului Avon Incandessence este dominată de acordurile reginei tuturor florilor – trandafirul. Acesta vă evidențiază perfect grația și farmecul. Baza parfumului, construită în jurul prețiosului lemn de tec, lasă pe pielea dvs. o atingere caldă și persistentă.

Compoziție

Compozitie
lemn de tec, trandafir, bergamota
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Avon

În lumea frumuseții, cosmeticele Avon sunt deja o legendă. De peste 125 de ani, acest brand răsfăță nu doar frumusețea, ci și spiritul femeilor, oferind produse de îngrijire, cosmetice decorative și parfumuri Avon.

Povestea a început în 1886, cu vânzătorul de cărți David McConnell, care oferea un mic cadou parfumat la fiecare achiziție. În scurt timp, parfumurile sale au devenit mai populare decât cărțile în sine, ceea ce l-a decis să-și înființeze propria companie de cosmetice. Dar a continuat să creadă în importanța contactului personal. Astfel, a apărut conceptul primei Avon Lady, care a oferit tuturor femeilor ocazia de a deveni independente financiar. O parte integrantă a vânzării personale a devenit și catalogul Avon, cu ofertele sale de produse cosmetice.

Deși cosmeticele Avon au rămas fidele tradițiilor, sunt disponibile acum și online. Alegeți și dumneavoastră această cale și încercați acest brand clasic englezesc. Se mândrește, mai ales, cu gama Anew pentru îngrijirea tenului, cu produsele pentru îngrijirea părului Advance Techniques, cu colecția exclusivă Luxe, cu produsele de îngrijire din linia Planet Spa și cu gama pentru copii Avon Baby.

 

Rating Avon Incandessence6