AvèneXeraCalm A.D. cub de spălare ultra hrănitor pentru piele uscata spre atopica

Avène XeraCalm A.D. cub de spălare ultra hrănitor pentru piele uscata spre atopica
Avène XeraCalm A.D. cub de spălare ultra hrănitor pentru piele uscata spre atopica
100 g

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: AVE01647

Curățați fără griji chiar și cea mai sensibilă piele. Cu o formulă atent realizată, săpunul solid Avène XeraCalm A.D. curăță și îngrijește atent pielea uscată, lăsând-o hrănită și hidratată. Produsul este potrivit pentru pielea predispusă la eczemă atopică și mâncărime, cauzate de uscăciune. Datorită formulei bogate în ingrediente hidratante, produsul calmează pielea și o protejează împotriva iritațiilor o perioadă lungă de timp.

Caracteristici:

 • potrivit pentru pielea uscată, predispusă la eczemă atopică
 • perfect pentru pielea sensibilă indiferent de vârstă
 • potrivit pentru sugari, copii și adulți
 • hrănește și hidratează intens pielea
 • protejează și calmează pielea
 • reduce senzație de prurit
 • reface bariera cutanată
 • beneficii anti-iritante

Rezultatul testului:
Test științific realizat pe 11 adulți, 16 copii și 16 sugari timp de 3 săptămâni cu aplicare de 1-2 ori pe zi.

 • reduce senzația de prurit cauzată de uscăciunea pielii cu până la 84%
 • reduce uscăciunea pielii cu până la 89%

Ingrediente:

 • ulei de luminița nopții – hrănește și restructurează pielea
 • complex I-modulia – reduce senzația de mâncărime
 • apă termală Avène – efect anti-iritant și de calmare
 • nu conține parfum

Aplicare:
Aplicați săpunul de curățare pe pielea umedă, spumați și curățați delicat prin mișcări circulare. Clătiți atent pielea.

Sfat Notino:
Pentru o rutină completă de îngrijire folosiți produsul alături de alte produse Avène.

Caracteristici

Tipul de ten
ten uscat, piele eczematoase si atopice
Tipul de piele
ten uscată, piele eczematoase si atopice

Cosmetica Avène | Brand-ul Avène poartă în sine forţa apei termale izvorâte din centrul planetei Pământ, de unde îşi trage puterea. Micul sătuc din sudul Franţei a devenit faimos datorită apei sale termale. Băile termale demonstrează în fiecare an, atât specialiştilor cât şi publicului, că apa Avene vindecă problemele legate de dermatita atopică, de psoriazis sau de arsuri. Numeroşi pacienţi, atât copii, cât şi adulţi cu probleme dermatologice urmează aici tratamente sub supravegherea medicilor de specialitate. Combinaţia dintre procedurile băilor termale şi preparatele dermato-cosmetice ale brand-ului Avène aduce îmbunătăţiri spectaculoase tuturor simptomelor. Efectele apei termale sunt cunoscute încă din 1736. Peste 300 de studii clinice confirmă eficacitatea apei termale Avène şi a preparatelor care o conţin.
În anul 1975, staţiunea balneoclimaterică a fost preluată de farmacistul Pierre Fabre, care a început să reclădească vechiul renume al băilor termale şi al faimosului izvor Sainte Odile. Gama Eau Thermale Avène a fost lansată în anul 1990. Capacitatea staţiunii balneoclimaterice care tratează cu precădere problemele pielii a fost extinsă în anul 2005. Stricteţea, grija, standardele înalte în tratarea apei termale şi cercetările extinse pentru descoperirea unor noi substanţe active au poziţionat brand-ul Avène pe prima treaptă a ierarhiei produselor dermatocosmetice. Incidenţa crescută a bolilor de piele în ţările industrializate confirmă faptul că un tratament specific, blând, dar eficient este absolut necesar. Simptome inflamatorii apar chiar şi în cazul problemelor aparent diferite, cum ar fi, de exemplu, psoriazisul şi acneea sau vindecarea rănilor şi dermatita atopică.
Dermatocosmeticele Avène cuprind cu siguranţă un preparat pentru problema dumneavoastră. Oferă cel mai larg spectru de produse, pentru toate gradele de sensibilitate – piele sensibilă, extrem de sensibilă, intolerantă sau alergică. Avene este unicul din lume care oferă produse sterile (gama pentru piele intolerantă şi Tolerance Extrème). Aplicatorul special împiedică pătrunderea aerului şi a bacteriilor. Atuurile sale principale sunt absenţa conservanţilor, a emulsifianţilor şi a parfumului, precum şi procentajul minim de ingrediente atent alese. Toate calităţile specifice mai sus menţionate fac din brand-ul Avène nr. 1 în Franţa şi nr. 2 în Europa (la vânzarea în farmacii) şi le permit pacienţilor cu probleme dermatologice să folosească produse plăcute, care se pot combina cu medicamente locale.