Avène Sun Sensitive ruj de buze SPF 50+

2×
Avène Sun Sensitive ruj de buze SPF 50+
Avène Sun Sensitive ruj de buze SPF 50+
3 g
55RON

1.833,33RON / 100 g, incl. TVA
Cod: AVE02327 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 13.05.2021
Ridicare personală
marți 11.05.2021

Descriere Avène Sun Sensitive
Caracteristici

Pielea sensibilă a buzelor are nevoie de o protecție solară cu adevărat fiabilă. Batonul de buze Avène Sun Sensitive SPF 50+ este conceput pentru a îngriji și a proteja durabil buzele față de radiațiile UVA și UVB.

Filtrul UV stabil și sistemul antioxidant oferă buzelor protecție, chiar și în contact cu apa sau cu transpirația. Ceara de albine calmează buzele stresate și le oferă hidratare și nutriție intensă.

Caracteristici:

 • oferă protecție foarte ridicată față de radiațiile UV
 • oferă buzelor hidratare și nutriție (indicele de hidratare –
  – 8 ore după prima aplicare la 22 de persoane: hidratare durabilă)
 • conferă buzelor o senzație de calm
 • catifelează și hidratează buzele
 • nu lasă urme albe
 • rezistent la apă

Rezultatele testului:
→ evaluarea satisfacției a 94 de persoane, după 10 zile de utilizare

 • 99 % mulțumite de aplicarea ușoară
 • 89 % mulțumite de efectul transparent pe buze

Ingrediente:

 • SPF 50 - sistemul de filtre stabil protejează durabil față de acțiunea radiațiilor UVA și UVB cu spectru larg
 • ceară de albine - hidratează și calmează buzele
 • sistem antioxidant Pre-tocoferil + Thialidin – asigură o protecție celulară complexă
 • fără parfum

Aplicare:
Înainte de expunerea la soare, treceți batonul peste buze de 9 ori. Se utilizează de mai multe ori pe zi, în funcție de necesități.

Caracteristici

Consistență
balm
Tipul de ten
ten sensibil
Factor de protecție
protecție foarte ridicată (SPF 50+)
Protecție împotriva soarelui
cu SPF
Substanțe active
ceară de albine

Despre brand Avène

Cosmetica Avène | Brand-ul Avène poartă în sine forţa apei termale izvorâte din centrul planetei Pământ, de unde îşi trage puterea. Micul sătuc din sudul Franţei a devenit faimos datorită apei sale termale. Băile termale demonstrează în fiecare an, atât specialiştilor cât şi publicului, că apa Avene vindecă problemele legate de dermatita atopică, de psoriazis sau de arsuri. Numeroşi pacienţi, atât copii, cât şi adulţi cu probleme dermatologice urmează aici tratamente sub supravegherea medicilor de specialitate. Combinaţia dintre procedurile băilor termale şi preparatele dermato-cosmetice ale brand-ului Avène aduce îmbunătăţiri spectaculoase tuturor simptomelor. Efectele apei termale sunt cunoscute încă din 1736. Peste 300 de studii clinice confirmă eficacitatea apei termale Avène şi a preparatelor care o conţin.
În anul 1975, staţiunea balneoclimaterică a fost preluată de farmacistul Pierre Fabre, care a început să reclădească vechiul renume al băilor termale şi al faimosului izvor Sainte Odile. Gama Eau Thermale Avène a fost lansată în anul 1990. Capacitatea staţiunii balneoclimaterice care tratează cu precădere problemele pielii a fost extinsă în anul 2005. Stricteţea, grija, standardele înalte în tratarea apei termale şi cercetările extinse pentru descoperirea unor noi substanţe active au poziţionat brand-ul Avène pe prima treaptă a ierarhiei produselor dermatocosmetice. Incidenţa crescută a bolilor de piele în ţările industrializate confirmă faptul că un tratament specific, blând, dar eficient este absolut necesar. Simptome inflamatorii apar chiar şi în cazul problemelor aparent diferite, cum ar fi, de exemplu, psoriazisul şi acneea sau vindecarea rănilor şi dermatita atopică.
Dermatocosmeticele Avène cuprind cu siguranţă un preparat pentru problema dumneavoastră. Oferă cel mai larg spectru de produse, pentru toate gradele de sensibilitate – piele sensibilă, extrem de sensibilă, intolerantă sau alergică. Avene este unicul din lume care oferă produse sterile (gama pentru piele intolerantă şi Tolerance Extrème). Aplicatorul special împiedică pătrunderea aerului şi a bacteriilor. Atuurile sale principale sunt absenţa conservanţilor, a emulsifianţilor şi a parfumului, precum şi procentajul minim de ingrediente atent alese. Toate calităţile specifice mai sus menţionate fac din brand-ul Avène nr. 1 în Franţa şi nr. 2 în Europa (la vânzarea în farmacii) şi le permit pacienţilor cu probleme dermatologice să folosească produse plăcute, care se pot combina cu medicamente locale.

Rating Avène Sun Sensitive2