AvèneSun Sensitive adera pe zonele sensibile SPF 50+

1×
Avène Sun Sensitive adera pe zonele sensibile SPF 50+
Avène Sun Sensitive adera pe zonele sensibile SPF 50+
Livrare gratuită
Economisiți
66RON

Economisiți 31%
8 g
45RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 562,50RON / 100 g, incl. TVA | Cod: AVE02326
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 29.11.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 28.11.2021

Expunerea prelungită la soare afectează cel mai mult zonele precum urechile, nasul, cicatricile sau petele pigmentare. Pentru acestea, există batonul practic pentru zone sensibile Avène Sun Sensitive, cu aplicare foarte simplă. Sistemul de filtre stabil și extrem de eficient oferă pielii sensibile o protecție fiabilă, împotriva unui spectru larg de radiații UV.

Textura non-grasă, cu efect transparent este absorbită rapid și fără urme. Batonul este potrivit pentru întreaga familie și, datorită rezistenței la apă și la transpirație, este foarte apreciat și de către sportivi.

Caracteristici:

 • protejează zonele cu cea mai sensibilă piele (urechi, nas, cicatrici, pete pigmentare etc.)
 • rezistă durabil la apă și la transpirație
 • oferă protecție UVA și UVB
 • textură non-grasă, cu efect transparent
 • potrivit pentru întreaga familie
 • ideal și pentru sportivi

Rezultatele testului:
→ evaluarea satisfacției a 40-81 de persoane, după 10-21 zile de utilizare

 • 100 % mulțumite de rezistența la transpirație
 • 95 % mulțumite de efectul transparent pe piele
 • 91 % mulțumite de simplitatea aplicării

Ingrediente:

 • sistem antioxidant Pre-tocoferil + Thialidin – asigură o protecție celulară complexă
 • SPF 50 - sistem de filtre cu stabilitate durabilă, care protejează față de acțiunea radiațiilor UVA și UVB cu spectru larg
 • fără filtre chimice și fără parfum

Aplicare:
Treceți de 8 ori cu batonul pe toate locurile sensibile, pe care doriți să le protejați față de radiațiile solare.

Notă importantă

A se evita contactul cu ochii. A se clăti imediat ochii în cazul contactului acestora cu produsul.
Întregul text

Caracteristici

Consistență
solid
Tipul de ten
ten sensibil
Tipul de piele
ten sensibilă
Factor de protecție
protecție foarte ridicată (SPF 50+)

Cosmetica Avène | Brand-ul Avène poartă în sine forţa apei termale izvorâte din centrul planetei Pământ, de unde îşi trage puterea. Micul sătuc din sudul Franţei a devenit faimos datorită apei sale termale. Băile termale demonstrează în fiecare an, atât specialiştilor cât şi publicului, că apa Avene vindecă problemele legate de dermatita atopică, de psoriazis sau de arsuri. Numeroşi pacienţi, atât copii, cât şi adulţi cu probleme dermatologice urmează aici tratamente sub supravegherea medicilor de specialitate. Combinaţia dintre procedurile băilor termale şi preparatele dermato-cosmetice ale brand-ului Avène aduce îmbunătăţiri spectaculoase tuturor simptomelor. Efectele apei termale sunt cunoscute încă din 1736. Peste 300 de studii clinice confirmă eficacitatea apei termale Avène şi a preparatelor care o conţin.
În anul 1975, staţiunea balneoclimaterică a fost preluată de farmacistul Pierre Fabre, care a început să reclădească vechiul renume al băilor termale şi al faimosului izvor Sainte Odile. Gama Eau Thermale Avène a fost lansată în anul 1990. Capacitatea staţiunii balneoclimaterice care tratează cu precădere problemele pielii a fost extinsă în anul 2005. Stricteţea, grija, standardele înalte în tratarea apei termale şi cercetările extinse pentru descoperirea unor noi substanţe active au poziţionat brand-ul Avène pe prima treaptă a ierarhiei produselor dermatocosmetice. Incidenţa crescută a bolilor de piele în ţările industrializate confirmă faptul că un tratament specific, blând, dar eficient este absolut necesar. Simptome inflamatorii apar chiar şi în cazul problemelor aparent diferite, cum ar fi, de exemplu, psoriazisul şi acneea sau vindecarea rănilor şi dermatita atopică.
Dermatocosmeticele Avène cuprind cu siguranţă un preparat pentru problema dumneavoastră. Oferă cel mai larg spectru de produse, pentru toate gradele de sensibilitate – piele sensibilă, extrem de sensibilă, intolerantă sau alergică. Avene este unicul din lume care oferă produse sterile (gama pentru piele intolerantă şi Tolerance Extrème). Aplicatorul special împiedică pătrunderea aerului şi a bacteriilor. Atuurile sale principale sunt absenţa conservanţilor, a emulsifianţilor şi a parfumului, precum şi procentajul minim de ingrediente atent alese. Toate calităţile specifice mai sus menţionate fac din brand-ul Avène nr. 1 în Franţa şi nr. 2 în Europa (la vânzarea în farmacii) şi le permit pacienţilor cu probleme dermatologice să folosească produse plăcute, care se pot combina cu medicamente locale.