AvèneSun Minéral Lapte de protecție fără chimicale și parfum SPF 50+

4×
Avène Sun Minéral Lapte de protecție fără chimicale și parfum SPF 50+
Avène Sun Minéral Lapte de protecție fără chimicale și parfum SPF 50+
Livrare gratuită
Economisiți
114RON

Economisiți 34%
100 ml
75RON

În stoc | 75,00RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: AVE0779
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 29.11.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 28.11.2021

Protejați-vă pielea de radiațiile UV cu Avene Lait Mineral SPF 50! Complexul mineral, cu eficacitate și stabilitate de lungă durată, oferă toleranță ridicată și protecție optimă împotriva radiațiilor UVB și UVA. Textura lăptoasă hidratează și este perfectă pentru pielea sensibilă.

Caracteristici:

 • protejează împotriva razelor UVA și UVB
 • hidratează pielea
 • textură lăptoasă
 • finisaj mat
 • foto - protector
 • rezistență ridicată la apă
 • ideal pentru pielea sensibilă
 • efect calmant

Ingrediente:

 • pre – tocoferilul – antioxidant puternic, protejează celulele de radicalii liberi
 • apa termală Avene – cu proprietăți calmante și anti - iritante
 • SPF 50 – protejează împotriva efectelor nocive ale razelor UVA și UVB
 • fără filtre chimice
 • fără parfum

Aplicare:
Aplicați pe piele înainte de expunerea la soare. Reaplicați de câte ori este nevoie.

Notă importantă

A se evita contactul cu ochii. A se clăti imediat ochii în cazul contactului acestora cu produsul.
Întregul text

Caracteristici

Consistență
lapte
Tipul de piele
ten sensibilă
Factor de protecție
protecție foarte ridicată (SPF 50+)

Cosmetica Avène | Brand-ul Avène poartă în sine forţa apei termale izvorâte din centrul planetei Pământ, de unde îşi trage puterea. Micul sătuc din sudul Franţei a devenit faimos datorită apei sale termale. Băile termale demonstrează în fiecare an, atât specialiştilor cât şi publicului, că apa Avene vindecă problemele legate de dermatita atopică, de psoriazis sau de arsuri. Numeroşi pacienţi, atât copii, cât şi adulţi cu probleme dermatologice urmează aici tratamente sub supravegherea medicilor de specialitate. Combinaţia dintre procedurile băilor termale şi preparatele dermato-cosmetice ale brand-ului Avène aduce îmbunătăţiri spectaculoase tuturor simptomelor. Efectele apei termale sunt cunoscute încă din 1736. Peste 300 de studii clinice confirmă eficacitatea apei termale Avène şi a preparatelor care o conţin.
În anul 1975, staţiunea balneoclimaterică a fost preluată de farmacistul Pierre Fabre, care a început să reclădească vechiul renume al băilor termale şi al faimosului izvor Sainte Odile. Gama Eau Thermale Avène a fost lansată în anul 1990. Capacitatea staţiunii balneoclimaterice care tratează cu precădere problemele pielii a fost extinsă în anul 2005. Stricteţea, grija, standardele înalte în tratarea apei termale şi cercetările extinse pentru descoperirea unor noi substanţe active au poziţionat brand-ul Avène pe prima treaptă a ierarhiei produselor dermatocosmetice. Incidenţa crescută a bolilor de piele în ţările industrializate confirmă faptul că un tratament specific, blând, dar eficient este absolut necesar. Simptome inflamatorii apar chiar şi în cazul problemelor aparent diferite, cum ar fi, de exemplu, psoriazisul şi acneea sau vindecarea rănilor şi dermatita atopică.
Dermatocosmeticele Avène cuprind cu siguranţă un preparat pentru problema dumneavoastră. Oferă cel mai larg spectru de produse, pentru toate gradele de sensibilitate – piele sensibilă, extrem de sensibilă, intolerantă sau alergică. Avene este unicul din lume care oferă produse sterile (gama pentru piele intolerantă şi Tolerance Extrème). Aplicatorul special împiedică pătrunderea aerului şi a bacteriilor. Atuurile sale principale sunt absenţa conservanţilor, a emulsifianţilor şi a parfumului, precum şi procentajul minim de ingrediente atent alese. Toate calităţile specifice mai sus menţionate fac din brand-ul Avène nr. 1 în Franţa şi nr. 2 în Europa (la vânzarea în farmacii) şi le permit pacienţilor cu probleme dermatologice să folosească produse plăcute, care se pot combina cu medicamente locale.