Avène Sun Kids spray pentru protectie solara pentru copii SPF 50+

Avène Sun Kids spray pentru protectie solara pentru copii SPF 50+
Avène Sun Kids spray pentru protectie solara pentru copii SPF 50+
Promoție
200 ml
79RON

39,50RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: AVE1374 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 10.05.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 07.05.2021

Descriere Avène Sun Kids
Caracteristici

Protecția solară pentru față și corp, ideală pentru pielea sensibilă a copiilor, este Eau Thermale Avene Sun Kids Spray SPF 50! Protejează eficient cu un SPF 50, împotriva efectelor nocive ale razelor UVA și UVB. Formula hidratează și are proprietăți calmante și anti - iritante.

Caracteristici:

 • protejează împotriva razelor UVA și UVB
 • ideal pentru pielea sensibilă a copiilor
 • pentru față și corp
 • hidratează
 • efect calmant și anti - iritant
 • rezistent la apă
 • protejează împotriva radicalilor liberi

Ingrediente:

 • SPF 50 – protejează împotriva razelor UVA și UVB
 • pre - tocoferilul – antioxidant puternic, protejează celulele de radicalii liberi
 • apa termală Avene – proprietăți calmante și anti - iritante
 • fără parfum
 • fără silicon

Aplicare:
Aplicați înainte de expunerea la soare într-un strat generos pe față și/sau pe corp.

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Consistență
ulei uscat
Tipul de ten
ten sensibil
Tipul de piele
ten sensibilă
Factor de protecție
protecție foarte ridicată (SPF 50+)
Protecție împotriva soarelui
cu SPF

Despre brand Avène

Cosmetica Avène | Brand-ul Avène poartă în sine forţa apei termale izvorâte din centrul planetei Pământ, de unde îşi trage puterea. Micul sătuc din sudul Franţei a devenit faimos datorită apei sale termale. Băile termale demonstrează în fiecare an, atât specialiştilor cât şi publicului, că apa Avene vindecă problemele legate de dermatita atopică, de psoriazis sau de arsuri. Numeroşi pacienţi, atât copii, cât şi adulţi cu probleme dermatologice urmează aici tratamente sub supravegherea medicilor de specialitate. Combinaţia dintre procedurile băilor termale şi preparatele dermato-cosmetice ale brand-ului Avène aduce îmbunătăţiri spectaculoase tuturor simptomelor. Efectele apei termale sunt cunoscute încă din 1736. Peste 300 de studii clinice confirmă eficacitatea apei termale Avène şi a preparatelor care o conţin.
În anul 1975, staţiunea balneoclimaterică a fost preluată de farmacistul Pierre Fabre, care a început să reclădească vechiul renume al băilor termale şi al faimosului izvor Sainte Odile. Gama Eau Thermale Avène a fost lansată în anul 1990. Capacitatea staţiunii balneoclimaterice care tratează cu precădere problemele pielii a fost extinsă în anul 2005. Stricteţea, grija, standardele înalte în tratarea apei termale şi cercetările extinse pentru descoperirea unor noi substanţe active au poziţionat brand-ul Avène pe prima treaptă a ierarhiei produselor dermatocosmetice. Incidenţa crescută a bolilor de piele în ţările industrializate confirmă faptul că un tratament specific, blând, dar eficient este absolut necesar. Simptome inflamatorii apar chiar şi în cazul problemelor aparent diferite, cum ar fi, de exemplu, psoriazisul şi acneea sau vindecarea rănilor şi dermatita atopică.
Dermatocosmeticele Avène cuprind cu siguranţă un preparat pentru problema dumneavoastră. Oferă cel mai larg spectru de produse, pentru toate gradele de sensibilitate – piele sensibilă, extrem de sensibilă, intolerantă sau alergică. Avene este unicul din lume care oferă produse sterile (gama pentru piele intolerantă şi Tolerance Extrème). Aplicatorul special împiedică pătrunderea aerului şi a bacteriilor. Atuurile sale principale sunt absenţa conservanţilor, a emulsifianţilor şi a parfumului, precum şi procentajul minim de ingrediente atent alese. Toate calităţile specifice mai sus menţionate fac din brand-ul Avène nr. 1 în Franţa şi nr. 2 în Europa (la vânzarea în farmacii) şi le permit pacienţilor cu probleme dermatologice să folosească produse plăcute, care se pot combina cu medicamente locale.

Rating Avène Sun Kids