AvèneCouvrance makeup lichid SPF 20

6×
Avène Couvrance makeup lichid SPF 20
Avène Couvrance makeup lichid SPF 20
Economisiți
101RON

Economisiți 20%
culoare 2.5 Beige 30 ml
80RON

În stoc | 266,67RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: AVE1331
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Avène de peste 90 RON și primiți livrarea gratuită la întreaga comandă.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 27.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine joi 27.01.2022

Cum ar fi să vă îngrijiți tenul, chiar în timpul machiajului? Fondul de ten cu acoperire mare și SPF 20, Avène Couvrance acoperă orice imperfecțiune, într-un mod cât se poate de natural și lasă tenul moale și luminos. În plus, complexul său cu fotoprotecție vă va proteja tenul împotriva semnelor de îmbătrânire prematură, cauzate de razele solare.

Caracteristici:

  • acoperă imperfecțiunile tenului
  • uniformizează nuanța tenului
  • protejează față de efectele negative ale razelor solare
  • conferă tenului un aspect sănătos și natural
  • iluminează și catifelează instantaneu tenul
  • este rezistent la apă și la transpirație
  • produs testat dermatologic

Ingrediente:

  • complex de pigmenți – luptă împotriva îmbătrânirii premature a celulelor epiteliale
  • SPF 20 – protejează împotriva radiațiilor UV

Aplicare:
Aplicați fondul de ten pe față, cu ajutorul degetelor, al pensulei cosmetice sau al buretelui de machiaj și încorporați-l bine în piele. Începeți cu aplicarea din mijlocul feței și continuați spre margini.

Caracteristici

Consistență
fluid
Tipul de ten
ten sensibil
Efect
calmare
După tipul de acoperire
Medie
Protecție împotriva soarelui
cu SPF
Nuanță fond de ten
light medium

Cosmetica Avène | Brand-ul Avène poartă în sine forţa apei termale izvorâte din centrul planetei Pământ, de unde îşi trage puterea. Micul sătuc din sudul Franţei a devenit faimos datorită apei sale termale. Băile termale demonstrează în fiecare an, atât specialiştilor cât şi publicului, că apa Avene vindecă problemele legate de dermatita atopică, de psoriazis sau de arsuri. Numeroşi pacienţi, atât copii, cât şi adulţi cu probleme dermatologice urmează aici tratamente sub supravegherea medicilor de specialitate. Combinaţia dintre procedurile băilor termale şi preparatele dermato-cosmetice ale brand-ului Avène aduce îmbunătăţiri spectaculoase tuturor simptomelor. Efectele apei termale sunt cunoscute încă din 1736. Peste 300 de studii clinice confirmă eficacitatea apei termale Avène şi a preparatelor care o conţin.
În anul 1975, staţiunea balneoclimaterică a fost preluată de farmacistul Pierre Fabre, care a început să reclădească vechiul renume al băilor termale şi al faimosului izvor Sainte Odile. Gama Eau Thermale Avène a fost lansată în anul 1990. Capacitatea staţiunii balneoclimaterice care tratează cu precădere problemele pielii a fost extinsă în anul 2005. Stricteţea, grija, standardele înalte în tratarea apei termale şi cercetările extinse pentru descoperirea unor noi substanţe active au poziţionat brand-ul Avène pe prima treaptă a ierarhiei produselor dermatocosmetice. Incidenţa crescută a bolilor de piele în ţările industrializate confirmă faptul că un tratament specific, blând, dar eficient este absolut necesar. Simptome inflamatorii apar chiar şi în cazul problemelor aparent diferite, cum ar fi, de exemplu, psoriazisul şi acneea sau vindecarea rănilor şi dermatita atopică.
Dermatocosmeticele Avène cuprind cu siguranţă un preparat pentru problema dumneavoastră. Oferă cel mai larg spectru de produse, pentru toate gradele de sensibilitate – piele sensibilă, extrem de sensibilă, intolerantă sau alergică. Avene este unicul din lume care oferă produse sterile (gama pentru piele intolerantă şi Tolerance Extrème). Aplicatorul special împiedică pătrunderea aerului şi a bacteriilor. Atuurile sale principale sunt absenţa conservanţilor, a emulsifianţilor şi a parfumului, precum şi procentajul minim de ingrediente atent alese. Toate calităţile specifice mai sus menţionate fac din brand-ul Avène nr. 1 în Franţa şi nr. 2 în Europa (la vânzarea în farmacii) şi le permit pacienţilor cu probleme dermatologice să folosească produse plăcute, care se pot combina cu medicamente locale.