AvèneCouvrance baton corector pentru piele sensibilă

3×
Avène Couvrance baton corector pentru piele sensibilă
Avène Couvrance baton corector pentru piele sensibilă
Economisiți
76RON

Economisiți 5%
culoare Green 3 g
72RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 2.400,00RON / 100 g, incl. TVA | Cod: AVE0161
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Avène de peste 90 RON și primiți livrarea gratuită la întreaga comandă.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 27.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine joi 27.01.2022

Oricui îi poate apărea, din când în când, câte un coș, pielea se poate înroși sau pot apărea cearcăne greu de camuflat. Ce ne facem? O soluție eficientă este oferită de batonul corector pentru ten sensibil, Avène Couvrance.

Suprimă în mod natural toate imperfecțiunile, uniformizează nuanța tenului și îl protejează împotriva radiațiilor solare. Datorită compoziției rezistente la apă, persistă întreaga zi. Scăpați de imperfecțiuni, o dată pentru totdeauna, și bucurați-vă de un ten impecabil.

Caracteristici:

  • acoperă în mod natural toate imperfecțiunile
  • uniformizează nuanța tenului
  • compoziție rezistentă la apă
  • persistență îndelungată
  • ușor de aplicat
  • protecție UV împotriva radiațiilor solare nocive

Aplicare:
Aplicați corectorul cu degetele sau cu o pensulă, pe zona pe care doriți să o camuflați, și tapotați ușor sau estompați. Apoi continuați să aplicați fondul de ten preferat.

Sfat Notino:
După corectarea imperfecțiunilor, recomandăm aplicarea fondului de ten lichid, cu opacitate ridicată, SPF 20 Avène Couvrance, pentru a finaliza machiajul perfect al chipului dvs.

Caracteristici

Consistență
solid
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
După tipul de acoperire
Medie
Substanțe active
vitamina E
Efect
corector

Cosmetica Avène | Brand-ul Avène poartă în sine forţa apei termale izvorâte din centrul planetei Pământ, de unde îşi trage puterea. Micul sătuc din sudul Franţei a devenit faimos datorită apei sale termale. Băile termale demonstrează în fiecare an, atât specialiştilor cât şi publicului, că apa Avene vindecă problemele legate de dermatita atopică, de psoriazis sau de arsuri. Numeroşi pacienţi, atât copii, cât şi adulţi cu probleme dermatologice urmează aici tratamente sub supravegherea medicilor de specialitate. Combinaţia dintre procedurile băilor termale şi preparatele dermato-cosmetice ale brand-ului Avène aduce îmbunătăţiri spectaculoase tuturor simptomelor. Efectele apei termale sunt cunoscute încă din 1736. Peste 300 de studii clinice confirmă eficacitatea apei termale Avène şi a preparatelor care o conţin.
În anul 1975, staţiunea balneoclimaterică a fost preluată de farmacistul Pierre Fabre, care a început să reclădească vechiul renume al băilor termale şi al faimosului izvor Sainte Odile. Gama Eau Thermale Avène a fost lansată în anul 1990. Capacitatea staţiunii balneoclimaterice care tratează cu precădere problemele pielii a fost extinsă în anul 2005. Stricteţea, grija, standardele înalte în tratarea apei termale şi cercetările extinse pentru descoperirea unor noi substanţe active au poziţionat brand-ul Avène pe prima treaptă a ierarhiei produselor dermatocosmetice. Incidenţa crescută a bolilor de piele în ţările industrializate confirmă faptul că un tratament specific, blând, dar eficient este absolut necesar. Simptome inflamatorii apar chiar şi în cazul problemelor aparent diferite, cum ar fi, de exemplu, psoriazisul şi acneea sau vindecarea rănilor şi dermatita atopică.
Dermatocosmeticele Avène cuprind cu siguranţă un preparat pentru problema dumneavoastră. Oferă cel mai larg spectru de produse, pentru toate gradele de sensibilitate – piele sensibilă, extrem de sensibilă, intolerantă sau alergică. Avene este unicul din lume care oferă produse sterile (gama pentru piele intolerantă şi Tolerance Extrème). Aplicatorul special împiedică pătrunderea aerului şi a bacteriilor. Atuurile sale principale sunt absenţa conservanţilor, a emulsifianţilor şi a parfumului, precum şi procentajul minim de ingrediente atent alese. Toate calităţile specifice mai sus menţionate fac din brand-ul Avène nr. 1 în Franţa şi nr. 2 în Europa (la vânzarea în farmacii) şi le permit pacienţilor cu probleme dermatologice să folosească produse plăcute, care se pot combina cu medicamente locale.