AvèneCleanance Solaire tratament matifiant protector pentru ten predispus la acnee SPF 50+

13×
Avène Cleanance Solaire tratament matifiant protector pentru ten predispus la acnee SPF 50+
Avène Cleanance Solaire tratament matifiant protector pentru ten predispus la acnee SPF 50+
50 ml

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: AVE1342

Tenul predispus la acnee are nevoie de o îngrjire specială și de utilizarea unor produse de înaltă calitate. Tratamentul facial SPF 50+ Avène Cleanance Solaire hidratează și matifiază pielea uleioasă predispusă la acnee, oferind tenului o protecție ridicată și de lungă durată. Bucurați-vă în liniște de zilele însorite!

Caracteristici:

 • protecție optimă împotriva razelor UVA și UVB
 • are un finisaj non-gras și non-lipicios
 • reglează secreția de sebum din piele
 • proprietăți calmante și anti-iritare
 • hidratează pielea și îi oferă un efect strălucitor
 • se absoarbe rapid
 • rezistent la apă
 • formulă biodegradabilă

Ingrediente:

 • Sunsitive® – oferă o protecție optimă UVB-UVA
 • complex antioxidant Pre-tocopheryl – asigură o protecție celulară completă
 • Avène Thermal Spring Water – calmează pielea și previne iritarea
 • Monolaurin – reglează secreția de sebum din piele

Cum se utilizează:
Se aplică pe pielea curată, înainte de expunerea la soare. Se repetă dacă este necesar, în special după îmbăiere, în caz de transpirație și după uscarea pielii cu prosopul. Datorită recipientului practic cu pompiță veți putea folosi doar o cantitate potrivită de produs.

Notă importantă

A se evita contactul cu ochii. A se clăti imediat ochii în cazul contactului acestora cu produsul.
Întregul text

Caracteristici

Consistență
fluid
Tipul de ten
ten gras, ten cu probleme
Factor de protecție
protecție foarte ridicată (SPF 50+)

Cosmetica Avène | Brand-ul Avène poartă în sine forţa apei termale izvorâte din centrul planetei Pământ, de unde îşi trage puterea. Micul sătuc din sudul Franţei a devenit faimos datorită apei sale termale. Băile termale demonstrează în fiecare an, atât specialiştilor cât şi publicului, că apa Avene vindecă problemele legate de dermatita atopică, de psoriazis sau de arsuri. Numeroşi pacienţi, atât copii, cât şi adulţi cu probleme dermatologice urmează aici tratamente sub supravegherea medicilor de specialitate. Combinaţia dintre procedurile băilor termale şi preparatele dermato-cosmetice ale brand-ului Avène aduce îmbunătăţiri spectaculoase tuturor simptomelor. Efectele apei termale sunt cunoscute încă din 1736. Peste 300 de studii clinice confirmă eficacitatea apei termale Avène şi a preparatelor care o conţin.
În anul 1975, staţiunea balneoclimaterică a fost preluată de farmacistul Pierre Fabre, care a început să reclădească vechiul renume al băilor termale şi al faimosului izvor Sainte Odile. Gama Eau Thermale Avène a fost lansată în anul 1990. Capacitatea staţiunii balneoclimaterice care tratează cu precădere problemele pielii a fost extinsă în anul 2005. Stricteţea, grija, standardele înalte în tratarea apei termale şi cercetările extinse pentru descoperirea unor noi substanţe active au poziţionat brand-ul Avène pe prima treaptă a ierarhiei produselor dermatocosmetice. Incidenţa crescută a bolilor de piele în ţările industrializate confirmă faptul că un tratament specific, blând, dar eficient este absolut necesar. Simptome inflamatorii apar chiar şi în cazul problemelor aparent diferite, cum ar fi, de exemplu, psoriazisul şi acneea sau vindecarea rănilor şi dermatita atopică.
Dermatocosmeticele Avène cuprind cu siguranţă un preparat pentru problema dumneavoastră. Oferă cel mai larg spectru de produse, pentru toate gradele de sensibilitate – piele sensibilă, extrem de sensibilă, intolerantă sau alergică. Avene este unicul din lume care oferă produse sterile (gama pentru piele intolerantă şi Tolerance Extrème). Aplicatorul special împiedică pătrunderea aerului şi a bacteriilor. Atuurile sale principale sunt absenţa conservanţilor, a emulsifianţilor şi a parfumului, precum şi procentajul minim de ingrediente atent alese. Toate calităţile specifice mai sus menţionate fac din brand-ul Avène nr. 1 în Franţa şi nr. 2 în Europa (la vânzarea în farmacii) şi le permit pacienţilor cu probleme dermatologice să folosească produse plăcute, care se pot combina cu medicamente locale.