Avène Cleanance Hydracrema calmanta cu efect de hidratare

2×
Avène Cleanance Hydra crema calmanta cu efect de hidratare
Avène Cleanance Hydra crema calmanta cu efect de hidratare
40 ml
68RON

Cod: AVE0977 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 06.10.2020
Ridicare personală
luni 05.10.2020

Descrierea produsului Avène Cleanance Hydra
Caracteristici

Tenul uscat și iritat are nevoie de reechilibrare. Crema cu efect calmant Avène Cleanance Hydra redă pielii umiditatea și nutriția pierdute și îi repară filmul hidrolipidic natural. În plus, ingredientele active brevetate, în combinație cu apa termală Avène ajută la eliminarea acneei și la reducerea iritației tenului.

Caracteristici:

  • conferă tenului hidratarea și nutriția necesare
  • reface echilibrul hidrolipidic al tenului
  • atenuează manifestările acneice
  • redă calmul și confortul tenului
  • se absoarbe rapid, fără a lăsa o peliculă grasă

Ingrediente:

  • substanța activă dextran sulfat – reduce iritarea tenului
  • apa termala Avène – calmează plăcut tenul

Aplicare:
Aplicați crema dimineața și/sau seara, pe pielea bine curățată. Masați ușor, cu mișcări circulare și lăsați să se absoarbă.

Caracteristici

Consistență
crema
Tipul de ten
ten sensibil, ten cu probleme
Efect
Hidratare, calmare, împotriva acneei
Când se utilizează
ziua și noaptea

Despre brand Avène

p>Cosmetica Avène | Brand-ul Avène poartă în sine forţa apei termale izvorâte din centrul planetei Pământ, de unde îşi trage puterea. Micul sătuc din sudul Franţei a devenit faimos datorită apei sale termale. Băile termale demonstrează în fiecare an, atât specialiştilor cât şi publicului, că apa Avene vindecă problemele legate de dermatita atopică, de psoriazis sau de arsuri. Numeroşi pacienţi, atât copii, cât şi adulţi cu probleme dermatologice urmează aici tratamente sub supravegherea medicilor de specialitate. Combinaţia dintre procedurile băilor termale şi preparatele dermato-cosmetice ale brand-ului Avène aduce îmbunătăţiri spectaculoase tuturor simptomelor. Efectele apei termale sunt cunoscute încă din 1736. Peste 300 de studii clinice confirmă eficacitatea apei termale Avène şi a preparatelor care o conţin.
În anul 1975, staţiunea balneoclimaterică a fost preluată de farmacistul Pierre Fabre, care a început să reclădească vechiul renume al băilor termale şi al faimosului izvor Sainte Odile. Gama Eau Thermale Avène a fost lansată în anul 1990. Capacitatea staţiunii balneoclimaterice care tratează cu precădere problemele pielii a fost extinsă în anul 2005. Stricteţea, grija, standardele înalte în tratarea apei termale şi cercetările extinse pentru descoperirea unor noi substanţe active au poziţionat brand-ul Avène pe prima treaptă a ierarhiei produselor dermatocosmetice. Incidenţa crescută a bolilor de piele în ţările industrializate confirmă faptul că un tratament specific, blând, dar eficient este absolut necesar. Simptome inflamatorii apar chiar şi în cazul problemelor aparent diferite, cum ar fi, de exemplu, psoriazisul şi acneea sau vindecarea rănilor şi dermatita atopică.
Dermatocosmeticele Avène cuprind cu siguranţă un preparat pentru problema dumneavoastră. Oferă cel mai larg spectru de produse, pentru toate gradele de sensibilitate – piele sensibilă, extrem de sensibilă, intolerantă sau alergică. Avene este unicul din lume care oferă produse sterile (gama pentru piele intolerantă şi Tolerance Extrème). Aplicatorul special împiedică pătrunderea aerului şi a bacteriilor. Atuurile sale principale sunt absenţa conservanţilor, a emulsifianţilor şi a parfumului, precum şi procentajul minim de ingrediente atent alese. Toate calităţile specifice mai sus menţionate fac din brand-ul Avène nr. 1 în Franţa şi nr. 2 în Europa (la vânzarea în farmacii) şi le permit pacienţilor cu probleme dermatologice să folosească produse plăcute, care se pot combina cu medicamente locale.

Rating Avène Cleanance Hydra2