Avène Cleanance Comedomed produs concentrat pentru ingrijire impotriva imperfectiunilor pielii cauzate de acnee

15×
Avène Cleanance Comedomed produs concentrat pentru ingrijire impotriva imperfectiunilor pielii cauzate de acnee
Avène Cleanance Comedomed produs concentrat pentru ingrijire impotriva imperfectiunilor pielii cauzate de acnee
Promoție
30 ml
53RON

Cod: AVE02296 | 3 de buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
Profitați acum de 15% reducere la cremele pentru față și la măștile textile.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 21.01.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 21.01.2021

Descrierea produsului Avène Cleanance Comedomed
Caracteristici

Soluția la probleme de acnee este Avène Cleanance Comedomed. Pentru o piele vizibil mai curată și mai netedă în 7 zile.

Caracteristici

  • previne formarea punctelor negre
  • elmină luciul nedorit
  • elimină simptomele acneei
  • se absoarbe rapid

Rezultatele testului:

94% din persoanele testate au declarat că pielea lor este mai fină

90% au considerat că pielea lor era mai limpede după doar 7 zile

Cum se aplică
Se aplică dimineața și / sau seara cu mișcări circulare, pe fața și pe gâtul curat, se masează ușor.

Caracteristici

Consistență
fluid
Tipul de ten
ten cu probleme
Efect
împotriva acneei, efect de matifiere, împotriva punctelor negre, minimalizarea porilor, unificare
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Când se utilizează
ziua și noaptea

Am scris despre Avène Cleanance Comedomed
Articole

Despre brand Avène

p>Cosmetica Avène | Brand-ul Avène poartă în sine forţa apei termale izvorâte din centrul planetei Pământ, de unde îşi trage puterea. Micul sătuc din sudul Franţei a devenit faimos datorită apei sale termale. Băile termale demonstrează în fiecare an, atât specialiştilor cât şi publicului, că apa Avene vindecă problemele legate de dermatita atopică, de psoriazis sau de arsuri. Numeroşi pacienţi, atât copii, cât şi adulţi cu probleme dermatologice urmează aici tratamente sub supravegherea medicilor de specialitate. Combinaţia dintre procedurile băilor termale şi preparatele dermato-cosmetice ale brand-ului Avène aduce îmbunătăţiri spectaculoase tuturor simptomelor. Efectele apei termale sunt cunoscute încă din 1736. Peste 300 de studii clinice confirmă eficacitatea apei termale Avène şi a preparatelor care o conţin.
În anul 1975, staţiunea balneoclimaterică a fost preluată de farmacistul Pierre Fabre, care a început să reclădească vechiul renume al băilor termale şi al faimosului izvor Sainte Odile. Gama Eau Thermale Avène a fost lansată în anul 1990. Capacitatea staţiunii balneoclimaterice care tratează cu precădere problemele pielii a fost extinsă în anul 2005. Stricteţea, grija, standardele înalte în tratarea apei termale şi cercetările extinse pentru descoperirea unor noi substanţe active au poziţionat brand-ul Avène pe prima treaptă a ierarhiei produselor dermatocosmetice. Incidenţa crescută a bolilor de piele în ţările industrializate confirmă faptul că un tratament specific, blând, dar eficient este absolut necesar. Simptome inflamatorii apar chiar şi în cazul problemelor aparent diferite, cum ar fi, de exemplu, psoriazisul şi acneea sau vindecarea rănilor şi dermatita atopică.
Dermatocosmeticele Avène cuprind cu siguranţă un preparat pentru problema dumneavoastră. Oferă cel mai larg spectru de produse, pentru toate gradele de sensibilitate – piele sensibilă, extrem de sensibilă, intolerantă sau alergică. Avene este unicul din lume care oferă produse sterile (gama pentru piele intolerantă şi Tolerance Extrème). Aplicatorul special împiedică pătrunderea aerului şi a bacteriilor. Atuurile sale principale sunt absenţa conservanţilor, a emulsifianţilor şi a parfumului, precum şi procentajul minim de ingrediente atent alese. Toate calităţile specifice mai sus menţionate fac din brand-ul Avène nr. 1 în Franţa şi nr. 2 în Europa (la vânzarea în farmacii) şi le permit pacienţilor cu probleme dermatologice să folosească produse plăcute, care se pot combina cu medicamente locale.

Rating Avène Cleanance Comedomed15