Avène Cleanance apa pentru curatare cu particule micele pentru tenul gras, predispus la acnee

2×
Avène Cleanance apa pentru curatare cu particule micele pentru tenul gras, predispus la acnee
Avène Cleanance apa pentru curatare cu particule micele pentru tenul gras, predispus la acnee
100 ml

Cod: AVE02402 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Avène Cleanance
Caracteristici

Obținerea unui ten perfect demachiat și curat poate fi mai simplă decât credeți. Apa micelară Avène Cleanance este alegerea ideală pentru tenul gras și predispus la acnee, pe care îl curăță delicat de toate impuritățile, fără a necesita clătirea. Înlătură resturile de machiaj din zona sensibilă a ochilor și menține luciul tenului sub control.

Caracteristici:

 • curăță tenul de toate impuritățile
 • demachiază fardurile, inclusiv din zona ochilor
 • lasă tenul frumos, curat și proaspăt
 • ajută la reducerea luciului în exces
 • calmează tenul sensibil și îl menține fin
 • protejează tenul împotriva deteriorărilor ulterioare

Eficacitate clinică:
→ testat de 49 de femei, de 2 ori pe zi, timp de 14 zile

 • s-au redus vizibil producția de sebum și mărimea porilor

Ingrediente:

 • substanțe micelare fine – înlătură impuritățile de pe piele și demachiază fondul de ten și fardurile
 • Comedoclastin™ extras din armurariu – reduce producția excesivă de sebum
 • apă termală Avène – are efecte calmante, catifelează tenul
  și îl protejează împotriva iritației
 • biodegradabil

Aplicare:
Folosiți dimineața și/sau seara. Aplicați pe față cu ajutorul unei dischete demachiante și curățați ușor. Clătirea nu este necesară.

Caracteristici

Tipul de ten
ten gras
Efect
Controlul sebumului excesiv, calmare, curățare, împotriva acneei, efect de matifiere

Despre brand Avène

Cosmetica Avène | Brand-ul Avène poartă în sine forţa apei termale izvorâte din centrul planetei Pământ, de unde îşi trage puterea. Micul sătuc din sudul Franţei a devenit faimos datorită apei sale termale. Băile termale demonstrează în fiecare an, atât specialiştilor cât şi publicului, că apa Avene vindecă problemele legate de dermatita atopică, de psoriazis sau de arsuri. Numeroşi pacienţi, atât copii, cât şi adulţi cu probleme dermatologice urmează aici tratamente sub supravegherea medicilor de specialitate. Combinaţia dintre procedurile băilor termale şi preparatele dermato-cosmetice ale brand-ului Avène aduce îmbunătăţiri spectaculoase tuturor simptomelor. Efectele apei termale sunt cunoscute încă din 1736. Peste 300 de studii clinice confirmă eficacitatea apei termale Avène şi a preparatelor care o conţin.
În anul 1975, staţiunea balneoclimaterică a fost preluată de farmacistul Pierre Fabre, care a început să reclădească vechiul renume al băilor termale şi al faimosului izvor Sainte Odile. Gama Eau Thermale Avène a fost lansată în anul 1990. Capacitatea staţiunii balneoclimaterice care tratează cu precădere problemele pielii a fost extinsă în anul 2005. Stricteţea, grija, standardele înalte în tratarea apei termale şi cercetările extinse pentru descoperirea unor noi substanţe active au poziţionat brand-ul Avène pe prima treaptă a ierarhiei produselor dermatocosmetice. Incidenţa crescută a bolilor de piele în ţările industrializate confirmă faptul că un tratament specific, blând, dar eficient este absolut necesar. Simptome inflamatorii apar chiar şi în cazul problemelor aparent diferite, cum ar fi, de exemplu, psoriazisul şi acneea sau vindecarea rănilor şi dermatita atopică.
Dermatocosmeticele Avène cuprind cu siguranţă un preparat pentru problema dumneavoastră. Oferă cel mai larg spectru de produse, pentru toate gradele de sensibilitate – piele sensibilă, extrem de sensibilă, intolerantă sau alergică. Avene este unicul din lume care oferă produse sterile (gama pentru piele intolerantă şi Tolerance Extrème). Aplicatorul special împiedică pătrunderea aerului şi a bacteriilor. Atuurile sale principale sunt absenţa conservanţilor, a emulsifianţilor şi a parfumului, precum şi procentajul minim de ingrediente atent alese. Toate calităţile specifice mai sus menţionate fac din brand-ul Avène nr. 1 în Franţa şi nr. 2 în Europa (la vânzarea în farmacii) şi le permit pacienţilor cu probleme dermatologice să folosească produse plăcute, care se pot combina cu medicamente locale.

Rating Avène Cleanance2