Avène Cicalfate + Spray de uscare și calmare

Avène Cicalfate + Spray de uscare și calmare
Avène Cicalfate + Spray de uscare și calmare
100 ml
59RON

59,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: AVE02387 | 2 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 07.05.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Avène Cicalfate +
Caracteristici

Pielea iritată, care se înroșește sau chiar supurează, poate provoca disconfort copiilor și adulților. Pentru o calmare cât mai rapidă a neplăcerilor, încercați spray-ul reparator și calmant Avène Cicalfate +. În cel mai scurt timp, compoziția sa, cu substanța unică C+-Restore™, usucă zonele iritate de oriunde pe corp și favorizează refacerea pielii afectate, pe care o lasă calmată și perfect curată.

Caracteristici:

 • calmează imediat iritațiile de la suprafața pielii
 • usucă porțiunile umede, cu tendință de supurare
 • favorizează atenuarea înroșirii pielii
 • promovează reînnoirea straturilor superficiale ale pielii
 • reduce apariția bacteriilor nedorite
 • potrivit pentru adulți, copii și bebeluși
 • ideal pentru zona scutecului și pentru pliurile pielii

Rezultatul unui test de 21 de zile:
→ rezultatele testării clinice a 51 de persoane cu iritații superficiale ale pielii, cu tendință de supurare, în condițiile aplicării de 2 ori pe zi

 • la 94 % dintre cazuri, spray-ul nu a provocat usturimi pe piele
 • la 90 % nu a lăsat urme pe haine
 • la 100 % a fost ușor de aplicat
 • la 100 % pielea s-a calmat simțitor
 • la 94 % zonele umede s-au uscat
 • la 96 % pielea s-a regenerat vizibil

Ingrediente:

 • pudre absorbante – usucă rapid zonele iritate de la suprafața pielii
 • C+-Restore™ – favorizează regenerarea suprafeței pielii
 • sulfat de cupru și de zinc – reduce riscul înmulțirii bacteriilor și, astfel, menține pielea curată
 • apă termală Avène – calmează pielea iritată

Aplicare:
Se folosește de 2 ori pe zi. Agitați energic și pulverizați pe zonele problematice ale pielii, pe care, în prealabil, ați curățat-o cu grijă.

Notă importantă

A se evita contactul cu ochii.

Nu inspiraţi.

Întregul text

Caracteristici

Tipul de ten
ten sensibil
Tipul de piele
ten sensibilă
Efect
calmare, regenerare

Despre brand Avène

Cosmetica Avène | Brand-ul Avène poartă în sine forţa apei termale izvorâte din centrul planetei Pământ, de unde îşi trage puterea. Micul sătuc din sudul Franţei a devenit faimos datorită apei sale termale. Băile termale demonstrează în fiecare an, atât specialiştilor cât şi publicului, că apa Avene vindecă problemele legate de dermatita atopică, de psoriazis sau de arsuri. Numeroşi pacienţi, atât copii, cât şi adulţi cu probleme dermatologice urmează aici tratamente sub supravegherea medicilor de specialitate. Combinaţia dintre procedurile băilor termale şi preparatele dermato-cosmetice ale brand-ului Avène aduce îmbunătăţiri spectaculoase tuturor simptomelor. Efectele apei termale sunt cunoscute încă din 1736. Peste 300 de studii clinice confirmă eficacitatea apei termale Avène şi a preparatelor care o conţin.
În anul 1975, staţiunea balneoclimaterică a fost preluată de farmacistul Pierre Fabre, care a început să reclădească vechiul renume al băilor termale şi al faimosului izvor Sainte Odile. Gama Eau Thermale Avène a fost lansată în anul 1990. Capacitatea staţiunii balneoclimaterice care tratează cu precădere problemele pielii a fost extinsă în anul 2005. Stricteţea, grija, standardele înalte în tratarea apei termale şi cercetările extinse pentru descoperirea unor noi substanţe active au poziţionat brand-ul Avène pe prima treaptă a ierarhiei produselor dermatocosmetice. Incidenţa crescută a bolilor de piele în ţările industrializate confirmă faptul că un tratament specific, blând, dar eficient este absolut necesar. Simptome inflamatorii apar chiar şi în cazul problemelor aparent diferite, cum ar fi, de exemplu, psoriazisul şi acneea sau vindecarea rănilor şi dermatita atopică.
Dermatocosmeticele Avène cuprind cu siguranţă un preparat pentru problema dumneavoastră. Oferă cel mai larg spectru de produse, pentru toate gradele de sensibilitate – piele sensibilă, extrem de sensibilă, intolerantă sau alergică. Avene este unicul din lume care oferă produse sterile (gama pentru piele intolerantă şi Tolerance Extrème). Aplicatorul special împiedică pătrunderea aerului şi a bacteriilor. Atuurile sale principale sunt absenţa conservanţilor, a emulsifianţilor şi a parfumului, precum şi procentajul minim de ingrediente atent alese. Toate calităţile specifice mai sus menţionate fac din brand-ul Avène nr. 1 în Franţa şi nr. 2 în Europa (la vânzarea în farmacii) şi le permit pacienţilor cu probleme dermatologice să folosească produse plăcute, care se pot combina cu medicamente locale.

Rating Avène Cicalfate +