Avène A-Oxitive ser antioxidant protector pentru piele sensibilă

1×
Avène A-Oxitive ser antioxidant protector pentru piele sensibilă
Avène A-Oxitive ser antioxidant protector pentru piele sensibilă
30 ml
153RON

510,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: AVE02297 | 3 de buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați cel puțin trei produse Avène și primiți cadou o apă termală pentru față la 50 ml.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 13.05.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 13.05.2021

Descriere Avène A-Oxitive
Caracteristici

Protejați tenul față de influențele negative ale poluării mediului. Serul protector antioxidant, pentru ten sensibil, Avene A-Oxitive conține, în afară de faimoasa apă termală Avène, și antioxidanți. Aceștia formează la suprafața tenului un scut eficient împotriva poluării întâlnite zilnic. Rezultă un ten radios, hidratat și protejat.

Caracteristici:

  • protejează tenul față de impuritățile din atmosferă
  • iluminează și hidratează tenul în profunzime
  • reduce vizibilitatea porilor, a ridurilor și a liniilor fine
  • ambalaj practic, dozare cu pompă
  • are o consistență lejeră

Rezultatele testului:
➔ studiile clinice, efectuate pe un grup de 29 de persoane cu piele sensibilă, au demonstrat că tenul devine cu până la 44 % mai luminos după 21 de zile de utilizare

Ingrediente:

  • apă termală Avène - netezește și catifelează tenul
  • antioxidanți - dezvoltați din vitamina E și glucozidă, servesc la iluminarea și la protejarea pielii
  • acid hialuronic - hidratează tenul

Aplicare:
Se aplică dimineața și seara, pe față, pe gât și pe decolteu.

Caracteristici

Tipul de ten
ten sensibil
Efect
Hidratare, detoxifiere
Când se utilizează
ziua

Despre brand Avène

Cosmetica Avène | Brand-ul Avène poartă în sine forţa apei termale izvorâte din centrul planetei Pământ, de unde îşi trage puterea. Micul sătuc din sudul Franţei a devenit faimos datorită apei sale termale. Băile termale demonstrează în fiecare an, atât specialiştilor cât şi publicului, că apa Avene vindecă problemele legate de dermatita atopică, de psoriazis sau de arsuri. Numeroşi pacienţi, atât copii, cât şi adulţi cu probleme dermatologice urmează aici tratamente sub supravegherea medicilor de specialitate. Combinaţia dintre procedurile băilor termale şi preparatele dermato-cosmetice ale brand-ului Avène aduce îmbunătăţiri spectaculoase tuturor simptomelor. Efectele apei termale sunt cunoscute încă din 1736. Peste 300 de studii clinice confirmă eficacitatea apei termale Avène şi a preparatelor care o conţin.
În anul 1975, staţiunea balneoclimaterică a fost preluată de farmacistul Pierre Fabre, care a început să reclădească vechiul renume al băilor termale şi al faimosului izvor Sainte Odile. Gama Eau Thermale Avène a fost lansată în anul 1990. Capacitatea staţiunii balneoclimaterice care tratează cu precădere problemele pielii a fost extinsă în anul 2005. Stricteţea, grija, standardele înalte în tratarea apei termale şi cercetările extinse pentru descoperirea unor noi substanţe active au poziţionat brand-ul Avène pe prima treaptă a ierarhiei produselor dermatocosmetice. Incidenţa crescută a bolilor de piele în ţările industrializate confirmă faptul că un tratament specific, blând, dar eficient este absolut necesar. Simptome inflamatorii apar chiar şi în cazul problemelor aparent diferite, cum ar fi, de exemplu, psoriazisul şi acneea sau vindecarea rănilor şi dermatita atopică.
Dermatocosmeticele Avène cuprind cu siguranţă un preparat pentru problema dumneavoastră. Oferă cel mai larg spectru de produse, pentru toate gradele de sensibilitate – piele sensibilă, extrem de sensibilă, intolerantă sau alergică. Avene este unicul din lume care oferă produse sterile (gama pentru piele intolerantă şi Tolerance Extrème). Aplicatorul special împiedică pătrunderea aerului şi a bacteriilor. Atuurile sale principale sunt absenţa conservanţilor, a emulsifianţilor şi a parfumului, precum şi procentajul minim de ingrediente atent alese. Toate calităţile specifice mai sus menţionate fac din brand-ul Avène nr. 1 în Franţa şi nr. 2 în Europa (la vânzarea în farmacii) şi le permit pacienţilor cu probleme dermatologice să folosească produse plăcute, care se pot combina cu medicamente locale.

Rating Avène A-Oxitive1