ArdellLashGrip clei transparent pentru gene false cu biotina

Ardell LashGrip clei transparent pentru gene false cu biotina
Ardell LashGrip clei transparent pentru gene false cu biotina
5 g

Cod: ARD02565 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Ardell LashGrip
Caracteristici

Produsul Ardell LashGrip intensifică privirea și subliniază frumusețea ochilor.

Caracteristici:

  • asigură o fixare sigură și de durată a genelor false
  • ajută la fixarea simplă și precisă a genelor false

Caracteristici

Substanțe active
biotină

Despre brand Ardell

Compania americană Ardell este specializată în crearea genelor false. A fost fondată în anul 1971, de către soții Arnold și Sydell Miller. Imediat, primul lor produs - „Duralash Individual“ - a câștigat rapid o mare popularitate, ceea ce a determinat fondatorii să-și extindă în continuare portofoliul. Astăzi, Ardell se numără printre cele mai îndrăgite și cele mai de succes branduri din lume, pe acest segment de piață. Unul dintre sloganurile sale sună astfel: „Pentru fiecare femeie, pentru fiecare eveniment, pentru fiecare mod de viață“.
În oferta sa găsiți genele Ardell sub formă de abțibild, de buchet, individuale, precum și multe alte stiluri. Marea majoritate au ca materie primă păr uman sterilizat. Sunt foarte de efect și ușor de aplicat și de îndepărtat. O mențiune specială merită, de asemenea, accesoriile practice - lipici, pensule, periuțe de sprâncene și altele.
Produsele Ardell ies în evidență prin calitatea deosebită și prin prețul rezonabil. Unicitatea lor este confirmată și de faptul că sunt folosite de numeroși artiști de machiaj de la Hollywood. Brandul Ardell îi va atrage pe toți cei care doresc să arate minunat și de neuitat, sunt pretențioși, nu se mulțumesc cu puțin și/sau doresc, pur și simplu, să fie atrăgători.  

Rating Ardell LashGrip