ArdellFauxMink genefalse

2×
Ardell FauxMink gene  false
Ardell FauxMink gene  false
Promoție
Economisiți
30RON

Economisiți 6%
811
28RON

În stoc | 28,00RON / 1 buc., incl. TVA | Cod: ARD02573
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 25.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi

Accentuați-vă privirea și obțineți un look dramatic. Genele false Ardell FauxMink oferă dimensiune privirii datorită detaliilor fine. Capetele externe mai lungi, cu o formă ușor conică oferă senzația de alungire, în timp ce oferă volum și alungire. Banda fină face genele confortabile la purtare și în același timp foarte ușor de aplicat și îndepărtat. Ochii dvs. sunt astfel definiți, iar orice machiaj este completat perfect.

Caracteristici:

  • mai scurte în colțul intern și mai lungi în colțul extern
  • gene cu capete fine, conice și ușor accentuate
  • definesc forma ochiului și oferă dimensiune
  • volum mediu, lungime medie
  • aplicare ușoară și rapidă
  • confortabile la purtare

Aplicare:
Verificați dacă lungimea genelor false se potrivește cu ochiul dvs. și tăiați din colțul extern dacă este necesar. Aplicați un strat subțire de adeziv pe banda genelor și așteptați câteva secunde până acesta devine lipicios. Aplicați banda cât mai aproape de linia genelor naturale și fixați.

Sfat Notino:
Genele false pot fi reutilizate. Trageți cu atenție începând cu colțul extern pentru a le îndepărta. Curățați atent adezivul rămas pentru a le refolosi.

Compania americană Ardell este specializată în crearea genelor false. A fost fondată în anul 1971, de către soții Arnold și Sydell Miller. Imediat, primul lor produs - „Duralash Individual“ - a câștigat rapid o mare popularitate, ceea ce a determinat fondatorii să-și extindă în continuare portofoliul. Astăzi, Ardell se numără printre cele mai îndrăgite și cele mai de succes branduri din lume, pe acest segment de piață. Unul dintre sloganurile sale sună astfel: „Pentru fiecare femeie, pentru fiecare eveniment, pentru fiecare mod de viață“.
În oferta sa găsiți genele Ardell sub formă de abțibild, de buchet, individuale, precum și multe alte stiluri. Marea majoritate au ca materie primă păr uman sterilizat. Sunt foarte de efect și ușor de aplicat și de îndepărtat. O mențiune specială merită, de asemenea, accesoriile practice - lipici, pensule, periuțe de sprâncene și altele.
Produsele Ardell ies în evidență prin calitatea deosebită și prin prețul rezonabil. Unicitatea lor este confirmată și de faptul că sunt folosite de numeroși artiști de machiaj de la Hollywood. Brandul Ardell îi va atrage pe toți cei care doresc să arate minunat și de neuitat, sunt pretențioși, nu se mulțumesc cu puțin și/sau doresc, pur și simplu, să fie atrăgători.