ArdellBrows Seturi pentru voiaj (pentru sprancene)

Ardell Brows Seturi pentru voiaj (pentru sprancene)
Ardell Brows Seturi pentru voiaj (pentru sprancene)
Seturi pentru voiaj (pentru sprancene)

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: ARD1969

paleta pentru machiaj sprancene 4 g + ceară de fixare pentru sprâncene 2,3 g + pensula pentru sprancene

Faceți o bucurie dvs. sau celor dragi cu un set cosmetic Ardell Brows . Un asortiment de produse de machiaj, primit cadou, va fi primit întotdeauna cu plăcere.

Setul conține:

  • paleta pentru machiaj sprancene 4 g
  • ceară de fixare pentru sprâncene 2,3 g
  • pensula pentru sprancene

Caracteristici:

  • ideal în călătorii
  • o rutină completă

Cum se utilizează:
Folosiți fiecare produs din setul cosmetic conform instrucțiunilor proprii.

Caracteristici

Culoare
maro
Tipuri de seturi
Seturi pentru voiaj

Compania americană Ardell este specializată în crearea genelor false. A fost fondată în anul 1971, de către soții Arnold și Sydell Miller. Imediat, primul lor produs - „Duralash Individual“ - a câștigat rapid o mare popularitate, ceea ce a determinat fondatorii să-și extindă în continuare portofoliul. Astăzi, Ardell se numără printre cele mai îndrăgite și cele mai de succes branduri din lume, pe acest segment de piață. Unul dintre sloganurile sale sună astfel: „Pentru fiecare femeie, pentru fiecare eveniment, pentru fiecare mod de viață“.
În oferta sa găsiți genele Ardell sub formă de abțibild, de buchet, individuale, precum și multe alte stiluri. Marea majoritate au ca materie primă păr uman sterilizat. Sunt foarte de efect și ușor de aplicat și de îndepărtat. O mențiune specială merită, de asemenea, accesoriile practice - lipici, pensule, periuțe de sprâncene și altele.
Produsele Ardell ies în evidență prin calitatea deosebită și prin prețul rezonabil. Unicitatea lor este confirmată și de faptul că sunt folosite de numeroși artiști de machiaj de la Hollywood. Brandul Ardell îi va atrage pe toți cei care doresc să arate minunat și de neuitat, sunt pretențioși, nu se mulțumesc cu puțin și/sau doresc, pur și simplu, să fie atrăgători.