Treci la conținutul principal

Apivita

Albinele sunt meșteșugarii naturii, sunt o sursă de viață.

Dacă albinele ar înceta să mai existe, nici lumea noastră nu ar mai fi.

Societatea APIVITA ține cont de albine în tot ceea ce întreprinde.

Să examinăm puțin mai îndeaproape „stupul nostru“ APIVITA.

Acest video a fost creat pentru APIVITA și Cosmetics Europe, de către societatea BBCStoryWorks Commercial Productions.

Aflați mai multe la: https://essentialsfordailylife.cosmeticseurope.eu/about.html

întregul text ascundeți textul

Despre brandul Apivita

Naturale. Eficiente. Holistice. Acestea sunt cosmeticele Apivita, din însorita Grecie, fidele unei abordări holistice a frumuseții, a mulțumirii și a sănătății. Susțin un stil de viață echilibrat și armonios și folosesc ingrediente naturale de primă clasă, în a căror compoziție nu veți găsi ftalați, silicon sau uleiuri minerale.

 

Povestea brandului Apivita se scrie din anul 1972, când a fost fondat de tinerii farmaciști Nikos și Niki Koutsian. Aceștia s-au inspirat de la comunitatea albinelor, din natura Greciei și din abordarea holistică a lui Hippocrate. Numele Apivita provine din cuvintele latine Apis (albină) și Vita (viață), deoarece produsele apicole joacă un rol important în compoziția acestor cosmetice grecești.

Convingeți-vă pe propria piele de efectele cosmeticelor Apivita. Încercați, de exemplu, gama hidratantă Apivita Aqua Beelicious, produsele din populara gamă anti-age Apivita Bee Radiant, cosmeticele pentru curățarea tenului Apivita Cleansing sau măștile faciale Apivita Express Beauty. Merită menționate, de asemenea, crema și serul cu efect de fermitate Apivita Queen Bee, sprayul contra căderii părului Apivita Hair Loss sau îngrijirea antirid Apivita Wine Elixir.

întregul text ascundeți textul