Annick GoutalBois d'Hadrien Eau de Parfum unisex

Annick Goutal Bois d'Hadrien Eau de Parfum unisex
Annick Goutal Bois d'Hadrien Eau de Parfum unisex
100 ml

Cod: ANG03149 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Folosiți codul notino în coșul de cumpărături și beneficiați de 15% reducere la parfumuri. Nu se aplică produselor aflate la promoție sau lichidare de stoc.

Descriere Annick Goutal Bois d'Hadrien
Compoziție

Uitați de reguli, de granițe și de limite. Apa de parfum unisex Annick Goutal Bois d'Hadrien se potrivește perfect oricui nu se teme să iasă în evidență din mulțime.

  • parfum lemnos aromatic
  • un parfum original, pentru personalități originale
  • pentru toată ziua, dar și la ocazii deosebite
  • unisex – pentru bărbați și femei

Compoziție

Compozitie
chiparos, note condimentate, limette, tonuri lemnoase, pin, iedera, brad
Grupe de parfumuri
aromatice, lemnoase

Despre brand Annick Goutal

Parfumuri Annick Goutal | Annick Goutal - parfumuri nascute din emotie si talent. Annick Goutal, fosta model si pianista de succes, si-a descoperit ulterior inclinatia pentru parfumuri.
Primul sau parfum a fost introdus pe piata in 1980. In 1977 il intalneste pe designer-ul de parfumuri Henri Sorsana cu care o sa-si dezvolte talentul in urmatorii sapte ani. Insa, in 1999, Annick Goutal moare in lupta cu o boala grava, urmand ca fiica acesteia, Camille, sa-i duca mai departe munca.  
Primele trei parfumuri lansate - Folavril, Pasiune si Eau d'Hadrien - au evidentiat unicitatea talentului ei, iar odata cu deschiderea primului salon in Saint Germain, o noua stea a inceput sa straluceasca in lumea parfumurilor de marca. Fiecare parfum Annick Goutal este foarte specific, inspirat de cineva sau ceva important din viata ei. Toate sunt caracterizate de o armonie perfecta a notelor din compozitie.
Multi dintre cumparatorii parfumurilor Annick Goutal au sustinut ca odata incercate, devii un entuziast al brand-ului. Incomparabilul Eau d'Hadrien a devenit foarte popular printre celebritati ca Madonna, editori de moda si alte personalitati importante din lumea fashion.
Cand in 1999 Annick Goutal moare, aceasta a lasa in urma ei mai bine de 25 de arome unice pentru barbati si femei. Dupa moarte, fiica sa Camille s-a asociat cu parfumierul  Isabelle Doyen, reusind sa mentina nivelul calitativ al parfumurilor exprimat in motto-ul: "Cand traditia nu mai are importanta: ramane emotia"

Rating Annick Goutal Bois d'Hadrien