AmouageUbar Eau de Parfum pentru femei

4×
Amouage Ubar Eau de Parfum pentru femei
Amouage Ubar Eau de Parfum pentru femei
100 ml

Cod: AMU0184 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Amouage Ubar
Compoziție

Amouage Ubar este un parfum feminin floral oriental, cu arome de lemn și de fructe. Acest parfum unic, creație a unui brand de lux independent cu sediul la Londra, se inspiră din patrimoniul bogat și variat al originilor sale - Sultanatul Oman. Este floral, de o luminozitate care binedispune, cu o inimă caldă și pasională și, la fel ca toate parfumurile Amouage, se distinge printr-o capacitate unică de a crea inspirație.

Parfumul Ubar, numit după un oraș arab dispărut de mult, pe care arheologii l-au descoperit în 1992, este o fantezie despre misterul acestui loc minunat și pretențios. Parfumierii de la Creations Aromatiques au imprimat parfumului Amouage Ubar aroma întoarcerii în paradis, cu ecouri de bergamotă și de lăcrămioare, completate de maiestuosul trandafir de Damasc și de prezența permanentă a lemnului de santal. Compoziția parfumată Ubar debutează cu notele citrice ale arbustului veșnic verde litsea cubeba, ale mandarinelor, ale frunzelor de violetă și ale portocalelor. În inima parfumului înfloresc note de iasomie, de floare de portocal, de ylang-ylang, de tuberoză, de frezie, de crin și de lemn de trandafir. Baza este formată din acorduri de lemn de santal, de paciuli, de vetiver, de balsam de copaiba, de vanilie și de chihlimbar.

Amouage Ubar realizează o interconectare uluitoare a unor ingrediente absolut de top. Aroma apei de parfum se dezvoltă, de la debutul sonor, către fațetele roz proaspete și apoi ușor apatice și senzuale, pentru a culmina într-o bază cremoasă, luxos lemnoasă, care sugerează că acesta este parfumul unei femei mature, nicidecum al unei adolescente. Apa de parfum Amouage Ubar este apreciată mai ales de femeile care iubesc parfumurile florale magistral alcătuite, cu luxoase acorduri lemnoase. Este îndrăgit, bineînțeles, și de orice doamnă care apreciază adevărata calitate și precizia, din fiecare etapă de producție a parfumurilor.

Amouage Ubar se potrivește perfect pentru serile târzii de vară, când se dezvoltă pe deplin feminitatea sa minunat de matură. În același timp, este suficient de proaspăt pentru a fi folosit în timpul zilei. Puteți să-l folosiți nu numai într-o zi de vară, ci și în orice zi pe care o doriți a fi de vară. Amouage Ubar îi conferă întotdeauna celei care-l folosește o notă de stil matur de lux, răcorind și, totodată, încălzind-o cu inima sa pasională.

Pe lângă parfumurile uimitoare, rezultat al procesului de fabricație la cele mai stricte standarde de calitate, parfumurile brandului Amouage impresionează, de asemenea, prin flacoanele de un lux absolut. Flaconul Ubar, cu o superbă culoare auriu deschis și cu elemente decorative din aur, impresionează prin designul elegant și sofisticat, care sugerează bogăție. Ambalajul este desăvârșit de caseta aurie, extrem de elegantă.

Amouage Ubar - un parfum înălțător, cu inimă pasională, pentru o minunată femeie matură.

Compoziție completă

ALCOOL DENAT, PARFUM, AQUA, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, HYDROXYISOHEXYL 3, CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, COUMARIN, LINALOOL, CITRAL, BENZYL BENZOATE, BENZYL ALCOHOL, CITRONELLOL, EUGENOL, BENZYL SALICYLATE, FARNESOL, ISOEUGENOL. Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mandarina, frunze de violete, litsea cubeba , portocala
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
lacramioare, iasomie, tuberoza, Ylang-Ylang, flori de portocal, frezie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vetiver, lemn de santal, vanilie, patchouli, balsam de copaiba, cihlimbar
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Amouage

Somptuoasele parfumuri Amouage sunt renumite pentru eleganța unică, proprie numai lor. La sediul său din Londra, acest brand de nișă creează parfumuri de lux bazate pe tradițiile parfumiere din Orientul Mijlociu.

Amouage se inspiră din patrimoniul bogat și variat al țării sale de origine – Sultanatul Oman. Brandul a fost fondat în 1983, de către Alteța Sa Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaidi, membru al familiei regale din Oman, ca urmare a deciziei acestuia de a readuce în actualitate gloria aromelor arabe. Filozofia brandului este de a crea parfumuri de o reală valoare artistică. Amouage selectează atent doar ingrediente exotice de top, cum ar fi tămâia argintie din Oman, unicul trandafir de Oman sau smirna.

Esențele Amouage sunt inițial combinate în Grasse, din sudul Franței, considerat capitala mondială a parfumurilor și oferind garanția celor mai înalte standarde. Aromele rezultate sunt trimise spre producție în Oman, unde ingredientele parcurg un proces de macerare de aproximativ 2 luni. În final, fiecare parfum Amouage este supus unui control de calitate la cel mai înalt nivel, după care este ambalat cu precădere manual.

Rating Amouage Ubar3